Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Peníscola reuneix la Mesa de treball del Consell de Turisme Familiar

Peníscola reuneix la Mesa de treball del Consell de Turisme Familiar

El municipi forma part del Club de Producte reconegut per la Secretaria d’Estat de Turisme amb el Segell de Turisme Familiar i també del d’àmbit autonòmic, Tour&kids.

Peníscola arrenca l’aplicació del pla de ruta per a la gestió del producte turístic orientat a les famílies que marca el nou Pla Estratègic, convocant la primera reunió de la Mesa de Treball del Consell de Turisme Familiar, que iniciava la seua marxa el primer quadrimestre del passat any.

Integrat per membres del sector d’allotjament pel que fa a hotels de diferents dimensions, càmpings i apartaments, representants del sector d’activitats complementàries i de la restauració “és un nou fòrum de debat i intercanvi d’idees i propostes, una mesa de treball de l’òrgan consultiu que fa més àgil, dinàmica i constant la comunicació entre els diferents actors dins del sector focalitzats en este segment” ha explicat la tècnic de l’àrea de Turisme, Belén Miguel.

Durant la primera reunió del Consell el passat any es van revisar les línies bàsiques que planteja el Pla Estratègic per a la destinació orientada al turisme familiar que es plantejava la possibilitat de crear una marca pròpia per a este producte i l’ampliació de la informació en paper i en format de fullets per a les famílies, on podrien trobar tota l’oferta de la destinació orientada als seus interessos.

Des de l’àrea tècnica es va adquirir el compromís de proposar al Consell el llistat de requisits per auditar a les empreses de serveis que vulguen formar part del Club de Producte que es crearà a escala local i que estarà basat en els requisits que exigeix el Segell de Turisme Familiar, de validesa en l’àmbit estatal.

A més, des de l’àrea tècnica s’ha presentat el nou projecte de senyalització turística que este any posarà en marxa la destinació en el Casc Antic de la ciutat, gràcies a la col·laboració amb la Diputació de Castelló.

Leave a Reply

Your email address will not be published.