fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Peníscola situa nous llocs de socorrisme a les seues platges

Peníscola situa nous llocs de socorrisme a les seues platges

Després del temporal Glòria les casetes i les estructures que les suportaven van patir danys estructurals greus.

Peníscola estrena casetes de socorrisme aquest cap de setmana després de renovar les estructures i adaptar-les a les noves necessitats del servei.

Després dels efectes del temporal Glòria en el litoral de la localitat, l’àrea de Serveis i la Regidoria de Platges van prendre la decisió conjunta de renovar aquestes estructures a les platges urbanes.
Concretament, s’han adaptat les noves casetes a les necessitats higienicosanitàries de la nova realitat, compleixen amb els requisits de les certificacions de qualitat en aquests entorns i són, a més, movibles, per a poder retirar-les durant l’hivern i evitar així que es deterioren a conseqüència de les inclemències climatològiques.

“La modernització d’aquestes instal·lacions garanteix una major i millor qualitat assistencial, més segura i que s’ajusta a totes les demandes de les certificacions de qualitat en platges” ha explicat la mateixa regidora de Platges, Raquel París, que ha concretat que se situen 4 casetes noves a la platja Nord i 1 a la platja Sud.

El disseny d’aquests nous llocs “és relamente original i cridaner, amb colors brillants que permeten identificar la platja en els seus diferents sectors i facilita així també l’orientació i ubicació de menors en cas d’extraviament” ha ampliat la regidora.

Les casetes són totes diferents en el disseny i presenten una acolorida paleta de colors segons el punt d’ubicació.

Leave a Reply

Your email address will not be published.