Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Peníscola suma ja més de 1000 hores de treballs de desinfecció de vials, espais i edificis públics des que s’iniciara l’estat d’alarma

Peníscola suma ja més de 1000 hores de treballs de desinfecció de vials, espais i edificis públics des que s’iniciara l’estat d’alarma

Durant estes 10 setmanes d’estat d’alarma a Peníscola s’han dut a terme més de 1000 hores de treballs de desinfecció en via pública i espais públics.

L’empresa concessionària del servei de neteja municipal, Fobesa, ha comptabilitzat 980 hores de servei de desinfecció en estos espais, amb maquinària com la hidronetejadora i la cuba, amb els seus respectius operaris; tot això, a més de les habituals hores de neteja de vials.

A més, l’Ajuntament va contractar a una empresa especialitzada en esta mena de treballs per a la desinfecció dels interiors i exteriors de les dependències municipals, tasca que s’ha estat duent a terme de manera periòdica en dependències obertes al públic al llarg d’estes setmanes.
El municipi ha comptat també amb la col·laboració de la Unitat Militar d’Emergències, amb el seu desplaçament d’una jornada a la població, que va destinar al voltant de 24h a tasques de desinfecció en espais públics, unes 6 hores de treball per quatre efectius desplaçats.

Des del consorci provincial de bombers es van realitzar també 6 hores de treballs de desinfecció en la llotja i diversos punts del nucli suburbà, al voltant de 2h de treballs intensius duts a terme per part de 3 efectius.

L’alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, ha volgut posar en valor i “agrair a tots el seu esforç, des de les regidories i empleats municipals, a altres administracions, perquè només junts i coordinats, amb esforços conjunts, aconseguirem eixir d’esta” ha valorat el primer edil comprometent-se a “continuar apostant per destinar quants recursos siguen necessaris a lluitar contra esta pandèmia i mantindre el nostre municipi com un municipi lliure de Covid19”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.