fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Pen铆scola treballa ja en l’ampliaci贸 de l’enllumenat nadalenc per a consolidar-lo com a atractiu tur铆stic d’hivern

Pen铆scola treballa ja en l’ampliaci贸 de l’enllumenat nadalenc per a consolidar-lo com a atractiu tur铆stic d’hivern

El consistori sumar脿 nova decoraci贸 lum铆nica a la il路luminaci贸 de Ferrero Rocher perqu猫 fa莽a brillar m茅s espais de la ciutat emmurallada en el pr貌xim Nadal.

La Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Pen铆scola est脿 avan莽ant en la tramitaci贸 necess脿ria per a ampliar la il路luminaci贸 nadalenca que Ferrero Rocher va instal路lar l’any passat en la localitat, despr茅s de guanyar el concurs anual de la coneguda marca de bombons.

Aix铆, les 脿rees de Contractaci贸, Secretaria, Intervenci贸 i Serveis es coordinen per a gestionar-ho i que el Nadal 2022 ja compte amb nous espais il路luminats.
La voluntat del consistori 茅s sumar nova decoraci贸 lum铆nica a la il路luminaci贸 de Ferrero Rocher perqu猫 fa莽a brillar m茅s espais de la ciutat emmurallada en el pr貌xim Nadal.
“Pretenem ampliar els espais il路luminats amb els llums de l’est猫tica de Ferrero per a atraure aix铆 cada any nous visitants que descobriran i voran brillar nous racons del nostre poble per Nadal” ha explicat Ramon Sim贸, regidor de Festes i responsable de la il路luminaci贸 nadalenca.

Per part seua, l’脿rea de Turisme, est脿 treballant ja en el disseny del mercat nadalenc que se situa en la pla莽a de Santa Maria, epicentre del nou enllumenat en el nucli antic, “estem treballant en un mercat que dure m茅s dies i se sume a l’atractiu dels llums de Nadal” ha explicat Raquel Par铆s, regidora de Turisme, qui ha valorat “la import脿ncia de consolidar l’enllumenat com a atractiu tur铆stic de Pen铆scola a l’hivern”.
La regidora ha fet refer猫ncia a la gran campanya de comunicaci贸 de la qual es va beneficiar la destinaci贸 el passat Nadal, gr脿cies al concurs de Ferrero Rocher, “que hem de continuar aprofitant, refor莽ant la nostra aposta i posant-la en valor, destinant nous recursos que ens permeten tornar a captar l’atenci贸 de visitants i turistes per a la temporada d’hivern dels anys pr貌xims”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.