fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Personal contractat del programa Ecovid desinfecta di脿riament les zones de jocs, parcs, jardins i exteriors d’edificis p煤blics de Borriana

Personal contractat del programa Ecovid desinfecta di脿riament les zones de jocs, parcs, jardins i exteriors d’edificis p煤blics de Borriana

Sis persones fan els treballs di脿riament en m茅s de 70 zones amb motxilles el猫ctriques i un tanc de polvoritzar.

L’Ajuntament de Borriana realitza a trav茅s de 6 persones contractades en el programa 鈥楨covid 2020鈥 de la Generalitat Valenciana, la desinfecci贸 di脿ria de totes les zones de jocs, parcs i jardins, a m茅s de les zones exteriors dels centres de salut, d’edificis p煤blics i dels centres educatius del municipi, mitjan莽ant motxilles el猫ctriques i un tanc de polvoritzar amb una soluci贸 d’hipoclorit, un efica莽 desinfectant amb totes les garanties sanit脿ries.

Aix铆 ho ha manifestat el regidor de Serveis P煤blics, Vicent Aparisi, que ha precisat que a m茅s duen a terme la desinfecci贸 dels contenidors de RSU, envasos, paper i vidre pr貌xims als parcs i zones de jocs infantils i centres educatius.

Aparisi ha recordat que sis de les 15 persones contractades pel consistori durant 6 mesos i a jornada completa, a trav茅s del programa Ecovid, dirigit a la reinserci贸 laboral de persones del municipi d’almenys 30 anys d’edat, que es van quedar sense treball com a conseq眉猫ncia de l’estat d’alarma decretat per la crisi del coronavirus, s’han destinat a 鈥渞efor莽ar la neteja i desinfecci贸 de diferents 脿rees, que s’han vist afectats per la pand猫mia, i requereixen actuacions espec铆fiques relacionades amb la incid猫ncia del coronavirus鈥.
Aquestes sis persones incorporades des de fa unes setmanes als seus llocs de treball, i en torns de mat铆 i vesprada, desinfecten di脿riament m茅s de 70 zones. Concretament, 29 脿rees de joc, parcs i jardins, exteriors dels 3 centres de salut, 25 exteriors d’edificis p煤blics, i els de 14 centres educatius, a m茅s dels contenidors de certes zones.
Paral路lelament, a les faenes de desinfecci贸 que efectua di脿riament el personal Ecovid, l’Ajuntament realitza regularment cada mes, durant tot el curs escolar, la cont铆nua desinfecci贸 dels patis, les zones esportives, les d’esbarjo i les entrades de tots els centres educatius de Borriana aprofitant els caps de setmana i dies festius, per a 鈥済arantir i oferir un entorn escolar m茅s segur a l’alumnat i al personal dels centres鈥, ha assegurat el responsable de Serveis P煤blics.

Aquest dispositiu especial de neteja i desinfecci贸 茅s una iniciativa de la regidoria de Serveis P煤blics que dirigeix Vicente Aparisi, en resposta a la preocupaci贸 mostrada per la comunitat educativa del municipi. En els treballs han participat tres camions i operaris, tant de Fobesa, l’empresa encarregada del servei de neteja vi脿ria del municipi, com de personal i mitjans municipals de Via P煤blica.

A m茅s, segons ha precisat Aparisi, 鈥渆s continua refor莽ant la neteja vi脿ria nocturna en carrers i mobiliari p煤blic amb arruixades mec脿niques especials durant l’horari nocturn que permeten augmentar la capacitat de neteja del servei municipal, amb especial incid猫ncia en les zones m茅s transitades per a mantenir les m脿ximes garanties d’higiene i salubritat鈥.
Aquests treballs especials, ha indicat el responsable municipal de Serveis P煤blics, 鈥渆s realitzen en horari nocturn perqu猫, d’una banda, suposen menys mol猫sties per al ve茂nat i, per una altra, no se solapen amb els treballs que

Leave a Reply

Your email address will not be published.