fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Policia Local i Aigües de Sagunt realitzen controls actius per a comprovar els desplaçaments a segones residències

Policia Local i Aigües de Sagunt realitzen controls actius per a comprovar els desplaçaments a segones residències

L’empresa subministradora d’aigua ha percebut un augment considerable del consum d’aigua en almenys 100 habitatges d’Almardà que abans de Pasqües no tenien.

Policia Local i Aigües de Sagunt estan realitzant un control actiu dels qui en un acte d’insolidaritat han anat a passar les Pasqües a habitatges de segona residència. El regidor delegat d’Aigües, Pepe Gil, ha assegurat que Aigües de Sagunt està mesurant el consum d’aigua de les zones on es troben este tipus de habitatges.

El resultat d’estes comparacions amb el consum anterior i les passades Pasqües «ha estat una sorpresa, ja que el consum en el sector d’Almardà ha pujat considerablement, podent estimar que al voltant de 100 habitatges han fet consum d’aigua quan els dies anteriors no tenien», ha destacat el regidor.

Per la seua part, la regidora de Policia Nacional, Natalia Antonino, ha afirmat que el cos local «vetlarà pel compliment de la norma i serà ferma amb les sancions a aplicar». Gil, a més, ha destacat que es denunciarà «a tot aquell insolidari que, fent cas omís a les recomanacions, ha acudit a habitatges de segona residència. Ara més que mai, demanem a la gent que siga solidària i conseqüent amb la situació que estem vivint».

Leave a Reply

Your email address will not be published.