fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Port de Sagunt acull una nova jornada de donació de sang de la campanya del Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana

Port de Sagunt acull una nova jornada de donació de sang de la campanya del Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana

Esta campanya de nom ‘Donanters. La xarxa més social’ que recorre tota la Comunitat Valenciana farà una parada hui, dimarts, 25 d’agost en el CEIP Mediterrani de 17 a 20.30 hores.

Port de Sagunt acull de nou la campanya ‘Donanters. La xarxa més social’, que està duent a terme el Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana al llarg de la geografia valenciana. La ciutadania que desitge donar sang podrà fer-ho hui, dimarts 25 d’agost, en el CEIP Mediterrani de 17 a 20.30 hores.

Els requisits per a donar sang són tindre entre 18 i 65 anys i pesar més de 50 quilos. A més es pot donar encara que s’haja patit hepatitis abans dels dotze anys, es tinga problemes de colesterol elevat, encara que es prenga algun medicament de consum freqüent i, a diferència d’una anàlisi de sang, es recomana no acudir en dejú.

Les persones interessades a donar sang hauran d’aportar un document oficial amb fotografia que li identifique i completar un formulari amb les dades personals així com un qüestionari mèdic orientat a detectar qualsevol possible factor de risc. A causa de la situació de crisi sanitària per coronavirus es recomana no acudir a donar si s’ha tingut o es té febre o afeccions respiratòries en els últims 14 dies; si s’està en quarantena; si s’ha estat amb una persona malalta de COVID-19 o si s’ha viatjat a un país en risc en l’últim mes. A més des del Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana se sol·licita que si en els cinc dies següents a la donació es té febre o problemes respiratoris s’avise al 900 300 555.

La pròxima cita per a donar sang a la ciutat serà el divendres 4 de setembre en el CEIP Cronista Chabret de 17 a 20.30 hores.

Leave a Reply

Your email address will not be published.