fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Ports atén les peticions de l’Ajuntament i comença a realitzar una sèrie d’obres de millora a la localitat de Vinarós

Ports atén les peticions de l’Ajuntament i comença a realitzar una sèrie d’obres de millora a la localitat de Vinarós

A més de canviar les voreres en la zona portuària, acaben de sortir a licitació les obres de millora i reparació del moll de la llotja

La regidoria d’Ordenació del Territori informa que s’estan duent a terme treballs de millora en les voreres de la zona portuària, arran de les gestions realitzades amb la Direcció General de Ports en què l’Ajuntament va posar de manifest el mal estat en el qual es trobaven les mateixes.

El regidor de l’àrea, Jan Valls, ha informat que és una obra de condicionament de voreres molt deteriorades i que presentaven problemes de circulació als vianants, especialment a les persones amb mobilitat reduïda, situació que va ser posada de manifest per l’associació COCEMFE Maestrat durant el 2016.

Valls ha explicat que són “obres necessàries per a la millora de l’entorn i del paisatge urbà. La zona portuària és un espai integrat a la ciutat i per tant ha de tenir el mateix nivell de manteniment de la via pública que la resta de la ciutat”. Per a aquesta actuació es compta amb un pressupost de 9.000 euros i el termini de durada de les obres és de, aproximadament, un mes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.