fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Prenen possessi贸 del c脿rrec nou agents de Policia Local de Benicarl贸 incorporats per torn lliure

Prenen possessi贸 del c脿rrec nou agents de Policia Local de Benicarl贸 incorporats per torn lliure

Els agents han fet la formaci贸 a l’IVASPE i han superat dos mesos de pr脿ctiques. Amb esta incorporaci贸, l’Ajuntament suma 13 policies nous este 2020.

Este mat铆 han pres possessi贸 del c脿rrec nou agents de la Policia Local de Benicarl贸 que s’han incorporat a trav茅s de torn lliure. Els agents han cursat durant quatre mesos la formaci贸 acad猫mica a l’IVASPE (Institut Valenci脿 de Seguretat P煤blica) i els dos 煤ltims mesos han estat fent pr脿ctiques a Benicarl贸. Una vegada superades les dues formacions (te貌rica i pr脿ctica), avui els agents s’incorporen definitivament al cos de Policia Local.

Juntament amb els quatre agents que s’han incorporat recentment per torn de mobilitat, la plantilla de Policia Local suma 13 nous agents este 2020.

芦Totes estes incorporacions 鈥攈a dit l’alcaldessa, Xaro Miralles鈥, suposen un pas molt important en la consolidaci贸 de la plantilla de la Policia Local que, sumades al recent refor莽 de l’estructura de comandaments, suposaran una garantia per a abordar estos temps dif铆cils que encara tenim per davant [en refer猫ncia a la pand猫mia].

Leave a Reply

Your email address will not be published.