Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Prenen possessió del càrrec nou agents de Policia Local de Benicarló incorporats per torn lliure

Prenen possessió del càrrec nou agents de Policia Local de Benicarló incorporats per torn lliure

Els agents han fet la formació a l’IVASPE i han superat dos mesos de pràctiques. Amb esta incorporació, l’Ajuntament suma 13 policies nous este 2020.

Este matí han pres possessió del càrrec nou agents de la Policia Local de Benicarló que s’han incorporat a través de torn lliure. Els agents han cursat durant quatre mesos la formació acadèmica a l’IVASPE (Institut Valencià de Seguretat Pública) i els dos últims mesos han estat fent pràctiques a Benicarló. Una vegada superades les dues formacions (teòrica i pràctica), avui els agents s’incorporen definitivament al cos de Policia Local.

Juntament amb els quatre agents que s’han incorporat recentment per torn de mobilitat, la plantilla de Policia Local suma 13 nous agents este 2020.

«Totes estes incorporacions —ha dit l’alcaldessa, Xaro Miralles—, suposen un pas molt important en la consolidació de la plantilla de la Policia Local que, sumades al recent reforç de l’estructura de comandaments, suposaran una garantia per a abordar estos temps difícils que encara tenim per davant [en referència a la pandèmia].

Leave a Reply

Your email address will not be published.