fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Promoció Econòmica amplia l’oferta d’accions formatives online i gratuïtes durant l’estat d’alarma a Sagunt

Promoció Econòmica amplia l’oferta d’accions formatives online i gratuïtes durant l’estat d’alarma a Sagunt

S’ha programat una oferta didàctica àmplia i gratuïta perquè les persones puguen formar-se en diferents àrees temàtiques durant estes pròximes setmanes amb nous cursos també d’anglés.

El departament de Promoció Econòmica i Industrial de l’Ajuntament de Sagunt amplia l’oferta de cursos del programa ‘Forma’t a casa’, una proposta d’accions formatives online i gratuïtes per a la ciutadania que s’ha posat en marxa amb motiu de l’estat d’alarma i que es prolongarà durant el període de confinament a causa del COVID-19.

En l’actualitat s’està treballant en el disseny de noves accions de qualificació formativa per a estes pròximes setmanes i ja són tres els nous cursos d’anglés que s’han posat en marxa. Concretament, els cursos són els següents: anglés general nivell bàsic (50 hores), dirigit a tota la població que busca iniciar-se en l’idioma; anglés preparatori per a certificació de nivell intermedi B1 (40 hores), destinat als/les que ja tinguen un nivell d’anglés i vulguen preparar-se esta prova per a l’obtenció de Certificats Oficials de l’EOI i de Cambridge; i anglés específic per a sectors de comerç i hostaleria (50 hores), per al sector de la població que vulga millorar el seu nivell en estos àmbits.

Es preveu que estos tres nous cursos s’inicien el pròxim 23 d’abril i concloguen entre el 10 i el 15 de juny. Les inscripcions encara no estan obertes i s’anunciarà ben aviat la data per a poder fer-ho a través dels canals de l’Ajuntament de Sagunt i del departament de Promoció Econòmica i Industrial.

D’altra banda, recordar que el programa actualment compta amb diferents accions formatives que ja estan disponibles i el termini d’inscripció de les quals està obert fins al 6 d’abril. La data programada per a l’inici d’estes accions serà el pròxim 15 d’abril i són: curs de manipulació d’aliments i al·lergògens (20 hores), tècniques de cerca activa d’ocupació per internet (20 hores, i inclou un mòdul de marca personal), nivell bàsic en prevenció de riscos laborals (30 hores i inclou un mòdul de treball en altura) i introducció a les xarxes socials, google i a les seues aplicacions (20 hores).

D’altra banda, per a aquell sector de la població que estiga interessat en l’àrea de l’emprenedoria, també hi ha tres cursos disponibles que estan concebuts com un itinerari formatiu, encara que es poden realitzar de manera individual. Són els següents: idees de negoci (25 hores), pla d’empresa (25 hores) i digitalització, certificat digital i tràmits administratius amb l’administració (25 hores).
Per a inscriure’s en el programa cal accedir al portal a través del següent enllaç: https://sagunto.portalemp.com/ i realitzar la inscripció, que haurà de fer-se en l’apartat ‘Registra’t com a alumne’. Una vegada que inscrites totes les persones, després de finalitzar el període d’inscripció, es posaran en contacte amb els i les seleccionades des del centre de formació per a iniciar el procés de matriculació en la plataforma de teleformació.

Tots els cursos són gratuïts i comptaran amb l’assistència d’un equip de tutorització i dinamització durant estos. En finalitzar-lo, s’atorgarà certificat d’aprofitament. Els interessats/as a rebre més informació sobre este programa formatiu poden contactar amb Promoció Econòmica a través del telèfon 96 265 58 86, o a través del correu electrònic smief@aytosagunto.es

Leave a Reply

Your email address will not be published.