fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Promoci贸 Econ貌mica amplia l’oferta d’accions formatives online i gratu茂tes durant l’estat d’alarma a Sagunt

Promoci贸 Econ貌mica amplia l’oferta d’accions formatives online i gratu茂tes durant l’estat d’alarma a Sagunt

S’ha programat una oferta did脿ctica 脿mplia i gratu茂ta perqu猫 les persones puguen formar-se en diferents 脿rees tem脿tiques durant estes pr貌ximes setmanes amb nous cursos tamb茅 d’angl茅s.

El departament de Promoci贸 Econ貌mica i Industrial de l’Ajuntament de Sagunt amplia l’oferta de cursos del programa ‘Forma’t a casa’, una proposta d’accions formatives online i gratu茂tes per a la ciutadania que s’ha posat en marxa amb motiu de l’estat d’alarma i que es prolongar脿 durant el per铆ode de confinament a causa del COVID-19.

En l’actualitat s’est脿 treballant en el disseny de noves accions de qualificaci贸 formativa per a estes pr貌ximes setmanes i ja s贸n tres els nous cursos d’angl茅s que s’han posat en marxa. Concretament, els cursos s贸n els seg眉ents: angl茅s general nivell b脿sic (50 hores), dirigit a tota la poblaci贸 que busca iniciar-se en l’idioma; angl茅s preparatori per a certificaci贸 de nivell intermedi B1 (40 hores), destinat als/les que ja tinguen un nivell d’angl茅s i vulguen preparar-se esta prova per a l’obtenci贸 de Certificats Oficials de l’EOI i de Cambridge; i angl茅s espec铆fic per a sectors de comer莽 i hostaleria (50 hores), per al sector de la poblaci贸 que vulga millorar el seu nivell en estos 脿mbits.

Es preveu que estos tres nous cursos s’inicien el pr貌xim 23 d’abril i concloguen entre el 10 i el 15 de juny. Les inscripcions encara no estan obertes i s’anunciar脿 ben aviat la data per a poder fer-ho a trav茅s dels canals de l’Ajuntament de Sagunt i del departament de Promoci贸 Econ貌mica i Industrial.

D’altra banda, recordar que el programa actualment compta amb diferents accions formatives que ja estan disponibles i el termini d’inscripci贸 de les quals est脿 obert fins al 6 d’abril. La data programada per a l’inici d’estes accions ser脿 el pr貌xim 15 d’abril i s贸n: curs de manipulaci贸 d’aliments i al路lerg貌gens (20 hores), t猫cniques de cerca activa d’ocupaci贸 per internet (20 hores, i inclou un m貌dul de marca personal), nivell b脿sic en prevenci贸 de riscos laborals (30 hores i inclou un m貌dul de treball en altura) i introducci贸 a les xarxes socials, google i a les seues aplicacions (20 hores).

D’altra banda, per a aquell sector de la poblaci贸 que estiga interessat en l’脿rea de l’emprenedoria, tamb茅 hi ha tres cursos disponibles que estan concebuts com un itinerari formatiu, encara que es poden realitzar de manera individual. S贸n els seg眉ents: idees de negoci (25 hores), pla d’empresa (25 hores) i digitalitzaci贸, certificat digital i tr脿mits administratius amb l’administraci贸 (25 hores).
Per a inscriure’s en el programa cal accedir al portal a trav茅s del seg眉ent enlla莽: https://sagunto.portalemp.com/ i realitzar la inscripci贸, que haur脿 de fer-se en l’apartat ‘Registra’t com a alumne’. Una vegada que inscrites totes les persones, despr茅s de finalitzar el per铆ode d’inscripci贸, es posaran en contacte amb els i les seleccionades des del centre de formaci贸 per a iniciar el proc茅s de matriculaci贸 en la plataforma de teleformaci贸.

Tots els cursos s贸n gratu茂ts i comptaran amb l’assist猫ncia d’un equip de tutoritzaci贸 i dinamitzaci贸 durant estos. En finalitzar-lo, s’atorgar脿 certificat d’aprofitament. Els interessats/as a rebre m茅s informaci贸 sobre este programa formatiu poden contactar amb Promoci贸 Econ貌mica a trav茅s del tel猫fon 96 265 58 86, o a trav茅s del correu electr貌nic smief@aytosagunto.es

Leave a Reply

Your email address will not be published.