fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Prop de 400 patinadors competiran en el trofeu nacional convocat a Almassora

Prop de 400 patinadors competiran en el trofeu nacional convocat a Almassora

L’organitzaci贸 estima que l’assist猫ncia de p煤blic rondar脿 el miler persones.

Les pistes de patinatge d’Almassora seran, el pr貌xim 2 de setembre, l’epicentre de l’activitat a escala nacional quant a proves de velocitat es refereix. El club Rollers Almassora, en col路laboraci贸 amb el Servei Esportiu Municipal (SEM), ha convocat per a eixa data el I Trofeu Nacional Rollers Almassora, en el qual ja hi ha inscrits 343 corredors, un xifra que esperen que ascendisca fins als 400 en les pr貌ximes setmanes.

Participants procedents de Castella la Manxa, Madrid, Arag贸, Catalunya, Murcia, Navarra i Comunitat Valenciana, aix铆 com corredors independents de pa茂sos com Vene莽uela i Col貌mbia, competiran en l’esdeveniment, el qual espera congregar a prop de 1.000 persones entre esportistes i p煤blic. Aix铆 ho ha confirmat la presidenta del club organitzador, Sheila D铆az, qui al costat del regidor d’Esports, Xavier Trenco, i el tresorer de l’entitat, Dami谩n Aguilella, ha participat en la presentaci贸 del trofeu. D铆az ha animat a tots els patinadors federats per a la competici贸, populars o independents a participar en una prova que est脿 oberta per a esportistes a partir de 4 anys.

“Per a Almassora 茅s un honor acollir un esdeveniment d’estes caracter铆stiques, que situa al municipi en molt bon lloc dins del m贸n del patinatge i reflecteix la gran afici贸 i la gran pedrera que tenim en el poble”, ha assegurat Trenco. L’edil d’Esports ha celebrat que “despr茅s de quatre anys d’abs猫ncia, la Comunitat Valenciana torna a formar part de la lliga intercomunit脿ria, la qual cosa ens permetr脿 projectar als nostres patinadors i fomentar la pr脿ctica d’este esport a Almassora”. Trenco ha incidit que “esta competici贸 a escala nacional representa una nova oportunitat per a donar a con猫ixer el nostre poble i oferir la millor imatge possible als visitants”.

Per la seua banda, Aguilella, ha agra茂t “tot el suport institucional de l’Ajuntament d’Almassora”, aix铆 com “tot l’esfor莽 que ha fet per a obrir un acc茅s m茅s c貌mode per a la gent i per a barrar la pista, la qual guanyar脿 en seguretat per a tots els patinadors”. El tamb茅 president de Tambors de Passi贸, ha confirmat que l’agrupaci贸 amenitzar脿 l’acte de presentaci贸 dels patinadors i innovar脿 en tocar, per primera vegada, sobre la base d’un tema del grup ACDC.

La competici贸 comen莽ar脿 a les 10:00 hores amb s猫ries de carreres, a fi que els classificats puguen disputar les finals a partir de les 15:00 hores. La zona reservada per als esportistes se situar脿 sobre l’aparcament del complex de la piscina municipal, les instal路lacions de la qual el SEM mantindr脿 obertes perqu猫 puguen ser utilitzades pels patinadors. Durant tota la jornada, dues ambul脿ncies estaran presents en el recinte i tant la Policia Local com el Servei Municipal de Manteniment i Log铆stica assistiran a l’organitzaci贸 de l’esdeveniment.

Leave a Reply

Your email address will not be published.