Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Prossegueixen els treballs de renovació d’ascensors i escales mecàniques de Metrovalencia en l’estació de Colón

Prossegueixen els treballs de renovació d’ascensors i escales mecàniques de Metrovalencia en l’estació de Colón

Amb estes intervencions s’incrementen les condicions de funcionament, disponibilitat i fiabilitat d’estos equips.

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) continua amb el seu programa de millora i renovació d’ascensors i escales mecàniques de les estacions de Metrovalencia.

Dins d’estes actuacions, l’empresa pública ha iniciat esta setmana els treballs de substitució de les quatre escales mecàniques de l’estació de Colón que comuniquen el vestíbul amb l’andana d’estes instal·lacions. Estos treballs es realitzaran de manera progressiva i mantenint tres escales en servei. FGV estima que la renovació d’estos equips estarà completada al llarg del mes d’agost.

Els treballs en l’estació de Colón se sumen als que FGV ja ha completat entre els mesos de juny i juliol en l’estació de Xàtiva, en el seu accés principal.

Estes actuacions estan incloses en el contracte de manteniment i conservació d’estos equips, en vigor des de l’any passat i que compta amb una dotació econòmica de 7.258.615 euros, i un termini de quatre anualitats amb possibilitat de pròrroga de dos anys més.

Les actuacions previstes estan adaptades als paràmetres de seguretat establerts per la norma UNE-EN-115-2.

Amb estes intervencions, la Generalitat es marca com a objectiu incrementar les condicions de mobilitat i accessibilitat de les persones que utilitzen els serveis de Metrovalencia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.