fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Proximitat elevar脿 al Ple una proposta en defensa d’un servei p煤blic i de qualitat en l’oficina de Correus de Vila-real

Proximitat elevar脿 al Ple una proposta en defensa d’un servei p煤blic i de qualitat en l’oficina de Correus de Vila-real

La Regidoria de Proximitat presentar脿 en el pr貌xim Ple de l’Ajuntament de Vila-real una proposta per a defensar el manteniment del servei p煤blic i de qualitat per part de Correus a Vila-real.

La primera tinenta d’alcalde i coordinadora d’Alcaldia, Silvia G贸mez, i la regidora de Proximitat, Miriam Caravaca, han mantingut una reuni贸 amb representants en l’empresa p煤blica postal dels sindicats UGT i CCOO amb la finalitat d’escoltar les seues reivindicacions i con茅ixer de primera m脿 la situaci贸 dels treballadors en l’oficina de Vila-real. En la trobada han participat, a m茅s de G贸mez i Caravaca, el responsable del sector postal d’UGT a Castell贸, Maties Roig, la secret脿ria provincial de CCOO de Correus, Fina Bernuz, i els delegats provincials en Correus de CCOO i UGT, Alejandro Benages i Xavi Ochando, respectivament.

鈥淢antindre un di脿leg constant amb la societat per a con茅ixer les necessitats de la ciutadania 茅s una prioritat per a aquest equip de govern鈥, ha assegurat la primera tinenta d’alcalde. Silvia G贸mez ha afegit que 鈥渄espr茅s d’escoltar els representants sindicals de Correus veiem necessari elevar la seua preocupaci贸 al m脿xim 貌rgan de representaci贸 municipal, el Ple, en defensa d’un servei p煤blic i de qualitat per part de Correus a Vila-real鈥. Aix铆 mateix, la proposta que presentar脿 la Regidoria de Proximitat tamb茅 sol路licitar脿 al Govern central el manteniment d’una plantilla en l’oficina de Vila-real adequada a les necessitats de la ciutat.

Per part seua, Fina Bernuz, de CCOO, ha lamentat que, malgrat que el servei postal p煤blic 鈥溍﹕ un servei essencial, que no ha deixat de treballar en tota la pand猫mia perqu猫 existeix demanda per part de la ciutadania鈥, 鈥渆stem veient com es deriva treball a la filial externa Correus Expressos, alguna cosa que afecta la qualitat del servei i sobretot comporta p猫rdues per a Correus, que es tradueixen en retallades de plantilla i drets laborals鈥. Bernuz ha defensat la necessitat que 鈥渃ontinue existint la figura del carter鈥.
El responsable d’UGT Maties Roig ha demanat el suport de l’Ajuntament de Vila-real per a evitar 鈥渓a p猫rdua del servei postal a Vila-real i que la ciutadania no es veja afectada per la reducci贸 de plantilla, ja que aquesta situaci贸 afecta a la qualitat del servei鈥. Segons Roig, en els 煤ltims anys s’ha retallat la plantilla de carters i carteres en sis persones i hi ha previst eliminar altres dues places. Els dos representants sindicals han advocat per 鈥渦na plantilla de Correus adequada a les necessitats de Vila-real i amb drets i condicions de treball dignes鈥.
Finalment, els representants sindicals han agra茂t la predisposici贸 de l’equip de govern per a fer arribar la seua veu al Ple municipal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.