fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Quatre ferits en una baralla entre clans familiars a Paterna

Quatre ferits en una baralla entre clans familiars a Paterna

Els fets van oc贸rrer durant una discussi贸 per la cremada d’un vehicle al barri de La Coma.

El passat dissabte a la vesprada, en la localitat valenciana de Paterna, es va produir una violenta baralla entre dos clans familiars que va deixar quatre persones ferides d’arma blanca. Segons va informar la Policia Nacional, els ferits pertanyen a una mateixa fam铆lia i s贸n els pares i els fills, un d’ells menor d’edat. El pare es troba hospitalitzat en estat greu despr茅s de sotmetre’s a una operaci贸 d’urg猫ncia.

El diari Levante-EMV ha informat que els fets van tenir lloc al barri de La Coma, durant una discussi贸 per la cremada d’un vehicle. Els ferits, tots de nacionalitat espanyola i amb edats compreses entre els 17 i els 44 anys, van ser traslladats a l’Hospital La Fe de Val猫ncia, des d’on es va donar av铆s a la Policia Nacional i a la Conselleria de Sanitat Universal i Salut P煤blica.

El Grup d’Homicidis de la Policia Nacional s’ha fet c脿rrec de la investigaci贸 i s’espera que prompte s’aclareixin els fets i es determinen les responsabilitats corresponents. Aquest tipus de successos s贸n alarmants i preocupants per a la societat, ja que les baralles familiars poden tenir greus conseq眉猫ncies i afectar als membres d’una mateixa fam铆lia de forma irreparable. A m茅s, aquest tipus de viol猫ncia pot generar un efecte domino i afectar a altres persones properes a la fam铆lia.

脡s important destacar que la viol猫ncia no 茅s la soluci贸 per a resoldre cap tipus de conflicte i 茅s fonamental buscar ajuda i assessorament en cas de necessitar-ho. La viol猫ncia no nom茅s afecta a la salut f铆sica de les persones, sin贸 tamb茅 al seu benestar emocional i psicol貌gic. Esperem que les autoritats corresponents segueixin investigant aquest cas i que es prenguen les mesures necess脿ries per a evitar aquest tipus de situacions en el futur.

Leave a Reply

Your email address will not be published.