fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Quatre persones han estat atrapades en els seus vehicles i carrers tallats per la pluja a la Vall d鈥橴ix贸

Quatre persones han estat atrapades en els seus vehicles i carrers tallats per la pluja a la Vall d鈥橴ix贸

La ciutat est脿 en alerta vermella per les pluges.

La vall d鈥橴ix贸 ha realitzat diverses actuacions pel temporal de pluges en la prov铆ncia de Castell贸, que es mantindr脿 en alerta vermella durant tot el dia d鈥檃vui i a l鈥檈spera de com evoluciona la climatologia en les pr貌ximes hores, despr茅s que fins les 9.00 hores del mat铆 hagin caigut 180 l/m虏.

La Policia Local va participar ahir nit en el rescat de quatre persones que havien quedat atrapades en un vehicle i va regular el tr脿nsit en les zones que m茅s problemes han patit: sortida del Pol铆gon Belcaire, Carmadai i Senda Pescadors. De fet, actualment segueix tallat el tram de la carretera de l鈥橝lgar passant el Cam铆 Corral Blanc (zona coneguda com a del butano) pel despreniment de pedres.

La Brigada Municipal i la maquin脿ria d鈥橝gricultura han actuat durant tota la nit i aquest mat铆 en diversos punts, tant del casc urb脿 com del terme municipal per a garantir el pas: Corral Blanc, Maquial, Motor de Cerverola, pla de Pinar, pont de l鈥檌nici de l鈥檃vinguda Jaume I, voltants del tanatori, magatzem municipal i Estadi Jos茅 Mangri帽谩n, Paratge de Sant Josep, carrer Jaume Valls Can贸s per a enderrocar part d鈥檜n mur per a que no ced铆s i evitar la inundaci贸 dels habitatges de la zona.

Els t猫cnics d鈥橴rbanisme tamb茅 han visitat la zona del mur contigu amb el camp de futbol de la Col貌nia Sant Antonio, que s鈥檋a enderrocat per l鈥檈fecte de la pluja. A m茅s, les Coves de Sant Josep es mantindran tancades des d鈥檃hir per la pujada del nivell de l鈥檃igua i tots els camins propers a barrancs i passos d鈥檃igua estan tallats i senyalitzats per a impedir-ne l鈥檃cc茅s. I la base de la SAMU ha estat traslladada al centre de salut (Octavi Ten) per la inundaci贸.

Leave a Reply

Your email address will not be published.