fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Quatre persones han estat atrapades en els seus vehicles i carrers tallats per la pluja a la Vall d’Uixó

Quatre persones han estat atrapades en els seus vehicles i carrers tallats per la pluja a la Vall d’Uixó

La ciutat està en alerta vermella per les pluges.

La vall d’Uixó ha realitzat diverses actuacions pel temporal de pluges en la província de Castelló, que es mantindrà en alerta vermella durant tot el dia d’avui i a l’espera de com evoluciona la climatologia en les pròximes hores, després que fins les 9.00 hores del matí hagin caigut 180 l/m².

La Policia Local va participar ahir nit en el rescat de quatre persones que havien quedat atrapades en un vehicle i va regular el trànsit en les zones que més problemes han patit: sortida del Polígon Belcaire, Carmadai i Senda Pescadors. De fet, actualment segueix tallat el tram de la carretera de l’Algar passant el Camí Corral Blanc (zona coneguda com a del butano) pel despreniment de pedres.

La Brigada Municipal i la maquinària d’Agricultura han actuat durant tota la nit i aquest matí en diversos punts, tant del casc urbà com del terme municipal per a garantir el pas: Corral Blanc, Maquial, Motor de Cerverola, pla de Pinar, pont de l’inici de l’avinguda Jaume I, voltants del tanatori, magatzem municipal i Estadi José Mangriñán, Paratge de Sant Josep, carrer Jaume Valls Canós per a enderrocar part d’un mur per a que no cedís i evitar la inundació dels habitatges de la zona.

Els tècnics d’Urbanisme també han visitat la zona del mur contigu amb el camp de futbol de la Colònia Sant Antonio, que s’ha enderrocat per l’efecte de la pluja. A més, les Coves de Sant Josep es mantindran tancades des d’ahir per la pujada del nivell de l’aigua i tots els camins propers a barrancs i passos d’aigua estan tallats i senyalitzats per a impedir-ne l’accés. I la base de la SAMU ha estat traslladada al centre de salut (Octavi Ten) per la inundació.

Leave a Reply

Your email address will not be published.