Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Queixes per les baixes notes de filosofia en la selectivitat

Queixes per les baixes notes de filosofia en la selectivitat

Alumnes amb excel·lents notes al Batxillerat han suspès l’examen.

Este dimecres, els alumnes que s’havien presentat a les PAU (Proves d’Accés a la Universitat) han pogut consultar les notes i molts s’han emportat sorpreses pel que fa a la nota de filosofia, que en general han estat prou baixes. Alguns dels alumnes que havien tret excel·lents en filosofia durant tot el batxillerat han arribat a suspendre o bé a treure una nota molt més Baixa en comparació.

A causa d’estes qualificacions, els estudiants han començat a mostrar el seu desacord en les xarxes socials i molts d’ells han decidit demanar una revisió per evitar que es tractés d’un error. Per tal que se’ls tingués en compte s’ha creat una pàgina de Facebook específica per tal de reclamar i demanar esta segona revisió de l’examen sobre Locke, Platí i Nietzsche, que segons molts d’ells “no els va resultar difícil”.

Estes notes han arribat a afectar a molts estudiants a l’hora d’entrar a les carreres que volien i per tant la revisió d’estos exàmens s’ha vist com una prioritat i molts dels estudiants han arribat a apropar-se als seus centres per preguntar sobre esta possible revisió.

Leave a Reply

Your email address will not be published.