fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Rècord de solidaritat a Almassora

Rècord de solidaritat a Almassora

La IV Marató Solidària del SEM congrega 110 nadadors en la piscina municipal i preveu superar els 70.000 metres.

La piscina municipal d’Almassora acull durant tota la jornada d’avui la IV Martó Solidarària del Servei Esportiu Municipal (SEM), una prova que en esta ocasió s’ha convocat a benefici de Creu Roja Almassora. Amb 110 participants inscrits en la cursa, el consistori preveu superar les xifres d’anys anteriors i preveu superar també la quantitat d’aliments donats a l’ONG local.

Tots els i les esportistes han d’aportar productes d’alimentació no peribles per a competir i nadar en algun dels carrers dedicats a sumar metres a la prova solidària. En finalitzar el matí, els nadadors ja havien completat 37.500 metres en la piscina, una xifra que s’espera que arribe a fins als 70.000 quan finalitze l’esdeveniment, a les 19.00 hores de la vesprada. Cal recordar que en la passada edició el SEM va aconseguir reunir fins a 100 quilos d’aliments i superar els 61.000 metres recorreguts gràcies a la col·laboració dels seus abonats.

Així doncs, dos dels carrers centrals de la piscina municipal romandran reservats per als usuaris que desitgen col·laborar amb esta IV Marató Solidària, en la qual el personal del centre esportiu mesura els metres nadats en cada estil i cronometra les velocitats. Com a recompensa, a més de la satisfacció personal, els esportistes rebran una samarreta commemorativa.

“Una vegada més, esport i solidaritat es donen la mà a Almassora i la ciutadania demostra la seua disposició a col·laborar”, ha celebrat el regidor d’Esports, Xavier Trenco. “Esta és una de les activitats que major interès desperta entre els usuaris de la piscina,ja que permet que cada persona competisca al seu ritme i en la mesura de les seues possibilitats”, ha destacat l’edil.
Cal destacar que, entre les accions previstes pel SEM per a les pròximes setmanes, destaquen les sessions del programa ‘Reáctivate 10’, dirigit a promoure l’activitat física entre les persones majors de 60 anys.

Leave a Reply

Your email address will not be published.