fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Reforç de personal per a la Biblioteca Municipal i la Brigada d’Obres a Peníscola

Reforç de personal per a la Biblioteca Municipal i la Brigada d’Obres a Peníscola

Els nous contractats podrien començar a desenvolupar les seues respectives tasques en la segona quinzena del mes de desembre i durant els següents sis mesos.

Amb finançament del Fons Social Europeu, a través del Servei Valencià d’Ocupació i Formació, l’Ajuntament de Peníscola procedirà a la contractació d’una persona per reforçar l’equip de la Biblioteca Municipal, una auxiliar d’informació turística, així com un peó, un oficial i dos pintors per a la Brigada d’Obres i Serveis.

Es tracta d’aturats majors de 30 anys o aturats de llarga durada, tal com establien els programes EMCORP i EMCORD pels quals l’Ajuntament rebrà 63.896€.

Després de la sol·licitud d’estos programes per part de l’Àrea d’Ocupació i Desenvolupament Local de l’Ajuntament i amb la publicació a la web per part del Servei Valencià d’Ocupació i Formació de la distribució per municipis de les assignacions dels nous programes, l’Agència d’Ocupació de Peníscola procedia a la distribució de personal a les diferents àrees que havien plantejat projectes a desenvolupar amb el nou personal.

Amb la confirmació en els últims dies per part de Servef dels llistats de candidats demandants d’ocupació, un total de 19 per 6 places en oferta, dels quals únicament 12 han presentat la documentació necessària per a ser baremats en el procés de selecció; en estos dies s’estan ultimant els treballs a l’àrea de personal per incorporar als candidats seleccionats en el Servef a les tasques previstes, durant les setmanes properes. “Si s’acceptessin els sis candidats amb major puntuació l’oferta d’ocupació que proposem, l’Ajuntament podria procedir a la seua contractació la setmana vinent” ha explicat l’Agent d’Ocupació i Desenvolupament Local, Belén Miguel.

En esta mateixa línia i també amb finançament del Servei Valencià d’Ocupació i Formació, amb la participació del Fons Social Europeu, l’Ajuntament de Peníscola compta amb un peó en el pavelló poliesportiu des del mes de juliol i fins al mes de juliol de l’any proper dins del programa EMPUJU.

Leave a Reply

Your email address will not be published.