fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Reobertura dem脿 dilluns de les instal路lacions de la piscina municipal de Borriana

Reobertura dem脿 dilluns de les instal路lacions de la piscina municipal de Borriana

Les persones majors de seixanta anys i les persones amb diversitat tindran un horari especial per a accedir, de 9h a 10.15h.

La piscina municipal de Borriana torna a obrir les portes dem脿 dilluns, 29 de juny, segons ha anunciat el regidor d’Esports, Vicent Aparisi, que ha assegurat que les instal路lacions oferiran “el millor servei, tot garantint totes les mesures sanit脿ries i de seguretat per a les persones usu脿ries”.

Sobre aquest tema, ha destacat que la piscina compta ja amb el certificat de conformitat d’obertura d’instal路lacions esportives de la C脿tedra de l’Esport de la Universitat Polit猫cnica de Val猫ncia, que constata que ha implantat les mesures necess脿ries per a complir amb tots els requisits i recomanacions realitzades per les autoritats pertinents.

Aix铆, ha indicat el regidor, amb l’inici de la temporada d’estiu totes les persones abonades i persones usu脿ries podran gaudir una altra vegada de les seues instal路lacions amb seguretat, per貌 ha apuntat que per a utilitzar-les, 茅s necessari sol路licitar cita pr猫via des de la web http://sme.burriana.es/, o trucant al tel猫fon 964 591 400.

Entre les novetats, Aparisi ha subratllat que, a m茅s d’haver de realitzar una reserva per a poder accedir a la instal路laci贸, s’han creat franges hor脿ries d’una hora i quart per a realitzar els exercicis oportuns i per a disminuir el contacte entre les persones treballadors i les usu脿ries, a m茅s, el pagament es realitzar脿 amb targeta.

Des de l’Ajuntament, ha manifestat el regidor de l’脿rea, “volem garantir la pr脿ctica esportiva de forma segura per a les persones majors de seixanta anys i les persones amb diversitat”, per aix貌 s’ha creat un horari exclusiu per a accedir a la instal路laci贸, de 9h a 10.15h.

Aix铆 mateix, Aparisi ha assenyalat que una altra novetat 茅s la reducci贸 dels aforaments de la instal路laci贸 per tal de garantir la seguretat de totes les persones usu脿ries. D’aquesta forma, per a la zona aqu脿tica el nou aforament 茅s de 12 persones, i la sala de musculaci贸 i la sala de cardio s’ha dividit en dos zones per tal de garantir la dist脿ncia necess脿ria, amb un aforament de 7 i 12 persones respectivament.

D’altra banda, s’ha canviat el sistema d’entrada i ja no s’accedir脿 amb l’empremta dactilar, sin贸 que tan sols es podr脿 accedir a la instal路laci贸 amb una targeta de proximitat que s’haur脿 d’arreplegar demanant cita pr猫via en el web http://sme.burriana.es/

Leave a Reply

Your email address will not be published.