fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Reparen el mur de l’exterior del Colomer Zurita a Morella

Reparen el mur de l’exterior del Colomer Zurita a Morella

Amb esta actuaci贸 finalitzen un conjunt d’inversions en murs afectats pels temporals d’aigua i neu amb un pressupost aproximat de 100.000 euros.

L’ajuntament de Morella ha executat durant els 煤ltims mesos diferents obres de reparaci贸 de murs afectats pels temporals d’aigua i neu amb una inversi贸 de 100.000 euros aproximadament. D’aquesta manera, ara s’ha reparat el mur de l’exterior del Colomer Zurita, el qual va cedir a causa d’aquesta climatologia adversa. Aix铆, durant les 煤ltimes setmanes, s’ha reconstru茂t el mur amb un acabat empedrat m茅s integrat en el paisatge que el mur de bloc de formig贸 anterior. Cal explicar que, altres actuacions realitzades, han sigut al mur al costat del portal del Rei realitzada per la brigada municipal, tamb茅 al de la pla莽a de bous i a l’Albereda en l’entrada de l’IES Els Ports per altres empreses locals.
L’alcalde de Morella, Rhams茅s Ripoll茅s, ha destacat que “els 煤ltims temporals i danes van afectar alguns murs de la ciutat i ara s’ha actuat per a reparar molts d’ells”. A m茅s, ha explicat que “en el cas d’aquest mur a l’exterior del Colomer Zurita, se li d贸na un acabat empedrat que s’integra en el paisatge i la situaci贸 on est脿 ubicat, just baix del castell”. Finalment, ha comentat que “茅s important el manteniment d’aquestos murs, els quals es veuen afectats per l’aigua i pateixen desperfectes en llocs puntuals”.

Millora del carrer de la Ll猫cua
Els treballs de millora i condicionament del carrer de l’esgl茅sia de la Ll猫cua han finalitzat aquesta setmana. Cal recordar que els principals treballs consistien a formigonar la baixada del carrer que passa per davant l’esgl茅sia, aix铆 com el condicionament d’aquest edifici religi贸s. A m茅s, s’han instal路lat noves voreres de pedra per a embellir tot el carrer. Tamb茅 est脿 s’ha substitu茂t l’actual porta del cementeri, la qual est脿 molt deteriorada pel pas del temps per una m茅s resistent. El regidor de Manteniment i Serveis Urbans, Joan Carles Marcobal, ha destacat que “aquestes actuacions han estat consensuades amb les ve茂nes i ve茂ns que encara fan 煤s dels habitatges de la Ll猫cua, aix铆 com de les explotacions que es mantenen en aquest espai”. L’edil ha afegit que “esta suposa una millora important de tot l’entorn d’aquest nucli de poblaci贸 i tamb茅 per al ve茂nat i tota la gent que realitza activitats esportives, com el senderisme, en aquest entorn”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.