fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Reprenen el reasfaltat de l’N-232 entre Morella i Torremir贸

Reprenen el reasfaltat de l’N-232 entre Morella i Torremir贸

Est脿 previst que en poques setmanes finalitzen els treballs en aquest tram de m茅s de 12 quil貌metres afectat pels temps hivernals i els temporals.

El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana ha repr茅s aquesta setmana l’actuaci贸 de millora del paviment de la carretera N-232 a Morella.聽Aquesta pret茅n renovar l’asfalt del tram que va des de l’eixida nord de la ciutat fins a La Pobleta. Aix铆, es tracta d’unes obres necess脿ries a causa del deteriorament d’aquest vial i les freq眉ents operacions de vialitat hivernal. Amb un pressupost de 4.548.058 euros, s’engloben les actuacions de rehabilitaci贸 del ferm, reposici贸 de la senyalitzaci贸, balises i substituci贸 de les juntes de dilataci贸 dels ponts.

L’alcalde de Morella, Rhams茅s Ripoll茅s, ha destacat que “es tracta d’una obra molt important per a renovar el paviment d’aquest tram de carretera nacional, la qual est脿 molt afectada pel temps hivernal i que ja tenia m茅s de 20 anys”. L’edil ha explicat que “com hem sol路licitat que tamb茅 s’actuar脿 en l’enlla莽 amb el pol铆gon i esperem que tamb茅 es puga dur a terme una actuaci贸 important en el tram d’Enduella, ja que la situaci贸 s’ha agreujat per les importants precipitacions d’estos mesos”. Finalment, ha remarcat “la import脿ncia de tindre el paviment i la senyalitzaci贸 en el millor estat perqu猫 la carretera siga segura i es done tota la informaci贸 als conductors i conductores” i ha recordat que “aquesta carretera t茅 molt de tr脿nsit i, a m茅s, tr脿nsit pesant, per la qual cosa 茅s necessari un manteniment continu”.

D’altra banda, des de l’equip t猫cnic del ministeri van informar que aquesta actuaci贸 consisteix en un reciclatge de la capa base amb emulsi贸 rejovenidora i, posteriorment una capa interm猫dia en les zones m茅s afectades, aix铆 com una capa de rodadora en tot el tram. A m茅s, el reciclat 茅s una t猫cnica que s’utilitza en algunes ocasions i que evita generar, en aquest cas, unes 33.000 tones de material inert que caldria tirar, i aix貌 es pot traduir tamb茅 en 1.600 tones de CO2. Aix铆, aquesta obra arriba a l’煤ltima fase i en les pr貌ximes setmanes finalitzaran els treballs amb la darrera i definitiva capa d’asfalt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.