fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Rescaten els cossos de dos dels tres senderistes perduts en la Tinença

Rescaten els cossos de dos dels tres senderistes perduts en la Tinença

El tercer senderista era rescatat en bon estat a primera hora de la vesprada després de ser localitzat per helicòpter.

Efectius del Consorci Provincial de Bombers han rescatat els cossos sense vida de dues dels tres senderistes que romanien extraviats des d’anit en la zona de Castell de Cabres. El tercer d’ells, en bon estat, havia sigut localitzat entorn de les 15:45 hores per un dels helicòpters de la Generalitat mobilitzats en la cerca. El Consorci Provincial de Bombers va mobilitzar tot el dispositiu de cerca i rescat després de rebre l’avís després de la trucada d’auxili realitzada al 112 entorn de les 23:30 hores. Malgrat les adverses condicions meteorològiques s’ha estat treballant tota la nit, i avui a primera hora del matí s’ha ampliat tot el dispositiu fins a la localització i rescat de les víctimes.

El diputat de Bombers, Luis Rubio, ha explicat que “des del mateix moment en què rebem l’avís anit, mobilitzem a dues màquines llevaneu perquè es desplaçaren a Castell de Cabres amb tal de localitzar-los en informar en la seua trucada que creien estar prop del municipi. Aconseguim arribar de matinada al municipi, però sense localitzar-los, i també una Unitat de Rescat de Muntanya va estar treballant en la seua localització, sense èxit, tenint en compte les adverses condicions amb les quals treballàvem amb ratxes de vent fortísimes i nevant. A primera hora d’aquest matí s’han incorporat els mitjans aeris a la cerca així com diverses dotacions addicionals de la unitat de rescat de muntanya i de bombers, la unitat canina de Protecció Civil de la Diputació, a part d’agents mediambientals, Guàrdia Civil i policia autonòmica fins a sumar un total de 90 efectius coordinats pel Consorci, que han estat treballant tot el dia fins a la localització i rescat de les víctimes”.

El diputat ha tingut un missatge de “condol i condolences als seus familiars, i agraïment a tots els professionals que han treballat amb tot el seu esforç en les diferents unitats per a trobar-los amb vida, són moments molt durs”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.