fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Retencions de tr脿nsit en les carreteres valencianes durant la tornada al treball

Retencions de tr脿nsit en les carreteres valencianes durant la tornada al treball

Accidents i congestions en diverses carreteres dificulten la circulaci贸 a Val猫ncia.

La tornada al treball despr茅s del cap de setmana ha desencadenat complicacions en les carreteres valencianes, causant importants retencions de tr脿nsit des de les primeres hores del mat铆. La Direcci贸 General de Tr脿fic (DGT) ha informat que, des de les 9 del mat铆, s’estan produint importants congestions de tr脿nsit, especialment en la V-31, on un accident ha causat set quil貌metres d’embussos en la zona de Massanassa.

Per貌 la V-31 no 茅s l’煤nica carretera que presenta problemes de circulaci贸. L’A-7 tamb茅 est脿 experimentant retencions de sis quil貌metres en direcci贸 a Barcelona, en els quil貌metres 342 i 336, i en el quil貌metre 327 la pres猫ncia de diversos vehicles aturats ha obligat a tancar el carril esquerre a causa d’un accident en qu猫 ha resultat ferida una persona. En l’altra direcci贸 d’aquesta mateixa carretera, tamb茅 s’estan produint algunes congestions de tr脿nsit en sentit a Alacant.

A m茅s, altres carreteres de Val猫ncia tamb茅 estan patint congestions de tr脿nsit, com la CV-365 a la Lloma Llarga, la CV-35 a La Coma, a Paterna i Burjassot, i la N-220 des de Manises fins a Paterna, amb dos quil貌metres de retencions. En altres prov铆ncies com Alacant, la pres猫ncia de boira a la zona de Santa Pola ha causat problemes en la circulaci贸, mentre que a Castell贸 els embussos s’han produ茂t principalment en la CV-10 a l’al莽ada de Nules.

Leave a Reply

Your email address will not be published.