fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Reunió de la seu dels Ports de la UJI a Morella

Reunió de la seu dels Ports de la UJI a Morella

El Vicerector de la UJI i l’Alcalde de Morella participen de l’encontre al costat de representants de la universitat i dels ajuntaments de Morella i Vilafranca

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, i el Vicerector de Cultura, Extensió Universitària i Relacions Institucionals de la Universitat Jaume I, Wenceslao Rambla, s’han reunit per a coordinar les activitats de la seu dels Ports per al 2017. Entre les activitats d’enguany destaca la celebració d’un curs d’estiu a Morella sobre les pintures rupestres de Morella la Vella i, dins del projecte fotogràfic Imaginària, es farà l’exposició La Nit dels Ports.

L’encontre ha estat molt positiu, ja que s’han valorat les activitats del 2016 i s’han establert les noves per al 2017. Així, “un curs d’estiu sobre les pintures rupestres en un paratge com Morella la Vella que compleix el centenari del descobriment de les pintures és únic perquè la formació dels estudiants siga completa” ha comentat Rhamsés. Aquest curs es realitzarà al juliol i en breu el presentaran a la UJI amb la col·laboració de la Conselleria de Cultura. A més, “un curs d’aquestes característiques és important per a donar a conèixer el nostre patrimoni a les noves generacions” ha afegit l’edil. Rhamsés ha aprofitat per a agrair “a la Universitat Jaume I la seua implicació en les activitats.

D’altra banda, segueixen les col·laboracions habituals entre la Seu de la UJI dels Ports i la universitat. Així, la UJI dóna suport al festival de música medieval Early Music Morella. A més, una tasca important que es persegueix amb la universitat per a majors és la realització de noves activitats dirigides a les edats compreses entre els 55 i els 65 anys.

Leave a Reply

Your email address will not be published.