fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Ribera oferix nous cursos a Castelló abans de Magdalena per a superar la fòbia de mascotes als petards

Ribera oferix nous cursos a Castelló abans de Magdalena per a superar la fòbia de mascotes als petards

La regidora de Salut Pública informa que els mateixos tindran lloc tots els dijous del mes de febrer amb l’objectiu d’ajudar, amb supervisió professional, al fet que els animals superen esta por.

La regidora de Salut Pública, Mary Carmen Ribera, davant la proximitat de les festes de la Magdalena, ha anunciat avui que l’Ajuntament de Castelló oferirà nous cursos per a combatre la por de les mascotes als petards.

Ribera ha assenyalat que “els tractaments formen part d’una iniciativa municipal de caràcter gratuït i tindran lloc durant els dijous 1, 8, 15 i 22 de febrer de 18.30 a 20:00 hores”. Les inscripcions cal realitzar-les amb anterioritat a través del departament de Salut Pública sanidad@castello.es o per instància general.

La regidora ha destacat que “el gran acolliment que ha tingut esta iniciativa sempre que programem cursos i la proximitat de les festes de la Magdalena han sigut el motiu de la nova oferta que engeguem amb l’objectiu d’aplicar solucions amb supervisió professional perquè els gossos superen esta por involuntària als petards i recuperen la seua confiança”.

Ribera ha recordat que en ciutats com Castelló “els gossos poden escoltar coets de forma ocasional pràcticament durant tot l’any i de forma contínua en les festes de la Magdalena, la qual cosa desencadena problemes d’ansietat, por i fòbies que comprometen el benestar d’estos animals”.

Finalment, ha assenyalat “la importància de fomentar el benestar dels animals durant tot l’any perquè puguen afrontar estes dates tan bé com siga possible, ja que el temor i la confiança són coses que es creen i treballen en el dia a dia”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.