fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

S’adjudiquen a Urbamed les obres de regeneraci贸 urbana de l’Eix C铆vic Central a Benicarl贸

S’adjudiquen a Urbamed les obres de regeneraci贸 urbana de l’Eix C铆vic Central a Benicarl贸

Els treballs s’executaran per 2,1 milions euros i suposaran la transformaci贸 de la zona centre de Benicarl贸 convertint-la en un espai m茅s amable, m茅s sostenible i m茅s accessible.

L’Ajuntament de Benicarl贸 ha adjudicat a l’empresa Urbamed Projects SL les obres de regeneraci贸 urbana i ambiental de l’Eix C铆vic Central, un projecte que transformar脿 la zona centre de Benicarl贸 en un espai m茅s amable, m茅s sostenible i m茅s accessible.

El projecte inclou l’ampliaci贸 d’espais per a vianants, la plantaci贸 d’arbres que milloren la imatge i l’adequaci贸 de noves vies de servei amb tr脿nsit restringit, entre d’altres. A m茅s, tamb茅 es contempla la millora de l’accessibilitat, la renovaci贸 del mobiliari urb脿 i la implantaci贸 d’enllumenat sostenible, a m茅s de noves zones de bancs i umbracles.

Paral路lelament a la regeneraci贸 de l’espai en superf铆cie, el projecte tamb茅 preveu una partida de m茅s de 500.000 euros per a la renovaci贸 de tot el clavegueram dels carrers de Sant Francesc i Ferreres Bret贸, amb la qual cosa es donar脿 soluci贸 als problemes de canalitzaci贸 d’aig眉es en aquesta zona.

El que s’ha adjudicat ara 茅s el lot 1 del projecte, corresponent a les actuacions pr猫vies i la pavimentaci贸, per un import de 2.098.658,5 euros. El lot 2, corresponent als acabats i l’equipament urb脿, valorat en 76.351,94 euros, ha quedat desert i tornar脿 a sortir a licitaci贸 pr貌ximament.

El projecte de l’Eix C铆vic Central est脿 cofinan莽at pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) en el marc de l’Estrat猫gia de Desenvolupament Urb脿 Sostenible Integrat (EDUSI) i haur脿 d’estar executat abans de finalitzar el 2023.

Leave a Reply

Your email address will not be published.