fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Safont inaugura les I Jornades d’Esport Adaptat que se celebren a Borriana

Safont inaugura les I Jornades d’Esport Adaptat que se celebren a Borriana

Els regidors d’Esports, Vicent Granel, i de Serveis Socials, Manel Navarro, tamb茅 han estat presents en la primera jornada en la qual esports com el 鈥済oal ball鈥 han estat protagonistes.

Els representants municipals de les 脿rees d’Educaci贸, Esports i Serveis Socials de l’Ajuntament de Borriana, han volgut participar de l’acte d’inauguraci贸 de les I Jornades d’Esport Adaptat que durant tota la setmana se celebraran en les instal路lacions del CEIP Novenes de Calatrava. Ha estat el director del centre, Vicent Herrero qui ha iniciat els parlaments de la inauguraci贸 recordant als m茅s menuts i menudes 鈥渜ue aquesta setmana nosaltres tindrem al nostre Messi i el nostre Ronaldo particulars, amb les figures de Dani Vidal i David Mata, dos esportistes que ens mostraran que no hi ha barreres que puguen amb l’esfor莽 i la il路lusi贸 per l’esport鈥.

A continuaci贸 ha estat l’alcaldessa i regidora d’Educaci贸, Maria Josep Safont, qui ha volgut 鈥渁nimar a tots els xiquets i xiquetes a practicar totes aquestes disciplines durant la setmana, per compartir els valors tant de l’esport com de la companyonia o l’esfor莽 a l’hora d’aconseguir les nostres metes鈥. Al costat d’ella, han estat presents els directors de tots els centres educatius de la ciutat, a m茅s dels regidors d’Esports i Serveis Socials i la Cap de Servei d’Educaci贸, Maria Josep Palmer. L’alumna, Carla P茅rez tamb茅 ha llegit el seu discurs que donava per obertes les Jornades, apel路lant a 鈥渓’esperit ol铆mpic i a les ganes i el dret de practicar esport de qualsevol persona鈥.

El moment m茅s emotiu i alhora multitudinari ha tingut lloc amb el tancament de la inauguraci贸, en la qual centenars d’alumnes s’han situat al centre del pati del col路legi per dibuixar amb els seus cossos i unes cartolines de colors, els c猫rcols ol铆mpics que representen els valors de l’esport. Durant dos minuts, la totalitat de l’alumnat participant en les jornades han quedat unit pels colors dels c猫rcols ol铆mpics, just abans que cadascun d’ells es dirig铆s a diferents depend猫ncies del centre escolar on el primer esport a practicar ha estat el 鈥渂all goal鈥. Un representant de l’ONCE ha donat les nocions b脿siques per practicar un esport especialment creat per a persones cegues, i en grups de sis persones, tots els alumnes han pogut practicar amb la pilota de cascavells i amb els antifa莽os que els fan estar m茅s prop del que senten els esportistes que practiquen aquesta disciplina. En l’exterior, tamb茅 l’alumnat del Roca i Alcaide ha volgut sumar-se ha les jornades practicant les mateixes disciplines.

En els passadissos i diferents aules del CEIP Novenes de Calatrava lluiran durant tots aquests dies els treballs murals que desenes d’alumnes han creat per a l’ocasi贸, i en la qual esportistes com el nedador Dani Vidal o el duatleta David Mata s贸n els protagonistes, ja que durant la setmana visitaran el centre i formaran part de les I Jornades d’Esport Adaptat que se celebren a Borriana.

Leave a Reply

Your email address will not be published.