fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Sagunt commemora el Dia Internacional de les Persones amb Diversitat Funcional i ret homenatge a les associacions dedicades a este col路lectiu

Sagunt commemora el Dia Internacional de les Persones amb Diversitat Funcional i ret homenatge a les associacions dedicades a este col路lectiu

Serveis Socials ha organitzat un acte esta vesprada en el qual s’ha fet lliurament d’un obsequi a diverses associacions dedicades a la cura de persones amb diversitat funcional com a reconeixement per la seua labor

L’Ajuntament de Sagunt ha commemorat hui el Dia Internacional de les Persones amb Diversitat Funcional, que se celebra el 3 de desembre, convidant a diferents associacions dedicades a estes persones per a retre-les homenatge i recon茅ixer la seua labor. Per aix貌, el Sal贸 de Plens del consistori ha acollit un acte en el qual s’ha entregat un obsequi als representants d’estes associacions. Han estat presents l’alcalde de Sagunt, Dar铆o Moreno, i el regidor de Serveis Socials, Alejandro Sotoca, aix铆 com altres regidors i membres de la Corporaci贸 Municipal.

Les associacions que han sigut homenatjades en este acte han sigut l’Associaci贸 de Voluntariat Social del Camp de Morvedre (AVOCAM), l’Associaci贸 de Familiars de Persones amb Malaltia d’Alzheimer i Altres Dem猫ncies del Camp de Morvedre i Pu莽ol (AFACAM), el Centre Ocupacional Socoltie, l’Associaci贸 de Persones Sordes de Sagunt i Camp Morvedre, el Centre Ocupacional Sant Crist貌fol i el Col路lectiu de Persones amb Mobilitat Redu茂da del Camp de Morvedre (DISCAM).

Per la seua banda, l’alcalde de Sagunt ha explicat que 茅s molt important visibilitzar a este col路lectiu, 芦al qual hem de dedicar recursos imprescindibles禄. I, en eixa labor de visibilitzaci贸, tamb茅 consideren important recon茅ixer a tots els que treballen per ajudar i millorar la vida de moltes d’estes persones. 芦Les vostres associacions treballen en tots els 脿mbits, intentant pal路liar els efectes d’una vida que, en molts casos, 茅s molt dura, i que vosaltres feu que siga millor. Per aix貌, des de l’Ajuntament volem fer este reconeixement al vostre treball i animar-vos a continuar禄, ha expressat l’alcalde.

Aix铆 mateix, Dar铆o Moreno ha assegurat que les associacions dedicades a les persones amb diversitat funcional sempre comptaran amb el suport de l’Ajuntament 芦per a tot el que necessiteu, aix铆 com per a millorar les condicions de les vostres associacions i que pugueu seguir presentat este servici que 茅s tan essencial per a la ciutadania禄. En este sentit, el primer edil ha continuat destacant que 芦les associacions moltes vegades arribeu on les administracions no podem, i per aix貌 茅s fonamental recon茅ixer el treball que feu tamb茅 per tots nosaltres i nosaltres禄.

D’altra banda, el regidor de Serveis Socials ha lamentat que enguany, a causa del coronavirus, no s’ha pogut celebrar l’habitual setmana que el consistori dedica a les persones amb diversitat funcional. No obstant aix貌, assegura, 芦no vol铆em deixar passar l’oportunitat d’agrair a les associacions que treballen amb estes persones la bona labor que fan, m茅s encara tenint en compte la complicaci贸 d’este any禄.

Alejandro Sotoca tamb茅 s’ha mostrat orgull贸s de totes les associacions que, fins i tot havent de tancar dies i mesos per la pand猫mia, 芦continuen ac铆 treballant i col路laborant amb l’Ajuntament. Per aix貌, nom茅s podem donar-vos les gr脿cies i este xicotet homenatge 茅s per tots vosaltres, per la vostra cont铆nua labor, el vostre esfor莽 i la vostra resposta durant la pand猫mia禄.

Leave a Reply

Your email address will not be published.