fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Sagunt obri el termini per a sol路licitar les subvencions de 2020 d’agermanament

Sagunt obri el termini per a sol路licitar les subvencions de 2020 d’agermanament

Destina 12.000 鈧 per enfortir els lla莽os amb Cecina i Millau.

L’Ajuntament de Sagunt, a trav茅s de la regidoria d’Agermanament, obri fins al pr貌xim 31 de gener el termini perqu猫 les associacions i centres educatius del municipi i interessats presenten sol路licituds per a finan莽ar els projectes relatius al foment d’agermanament de 2020, amb les ciutats agermanades amb Sagunt, com s贸n la italiana Cecina o la francesa Millau.

El cr猫dit total de la convocat貌ria 茅s de 12.000 euros i l’import subvencionat ser脿 una quantia fixa que vindr脿 determinada pel pressupost del projecte presentat i la valoraci贸 obtinguda per l’entitat benefici脿ria, i no ser脿 superior a 3.000 鈧 ni inferior a 300 鈧.

La finalitat d’estes subvencions 茅s, d’una banda, establir lla莽os amb les ciutats agermanades amb Sagunt i, per un altre, fomentar la cooperaci贸 entre entitats i associacions de les diferents ciutats agermanades. Aix铆 mateix, les despeses subvencionables seran per despla莽ament, allotjament, manutenci贸 en casos espec铆fics o assegurances d’accident o responsabilitat civil, entre altres coses. Tota la informaci贸 referent als models de presentaci贸, barems i altres condicions a complir es troben en la p脿gina web de l’Ajuntament de Sagunt en l’apartat de subvencions, beques i premis.

Leave a Reply

Your email address will not be published.