fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Sales: “脡s imprescindible que totes les administracions es bolquen a l’hora de combatre la despoblaci贸 del m贸n rural”

Sales: “脡s imprescindible que totes les administracions es bolquen a l’hora de combatre la despoblaci贸 del m贸n rural”

El vicepresident ha exposat en la jornada organitzada per AFAMMER les pol铆tiques provincials contra el repte demogr脿fic.

El vicepresident primer de la Diputaci贸, Vicent Sales, ha aprofitat la jornada ‘Cap a una Europa millor, les desigualtats en el mercat de treball en el mitj脿 rural, un repte per a la integraci贸’ organitzada este mat铆 per AFAMMER a Pen铆scola per a reivindicar “la imperiosa necessitat que totes les administracions adquirisquen el major comprom铆s possible a l’hora de combatre la despoblaci贸 en el m贸n rural”.

Durant l’acte d’inauguraci贸, en el qual tamb茅 ha participat el Secretari d’Estat de Serveis Socials i Igualtat, Mario Garc茅s Sanagust铆n aix铆 com la presidenta nacional d’AFAMMER, Carmen Quintanilla i la provincial, Luc铆a Clemente, Sales ha subratllat que “la despoblaci贸 s’ha convertit en el major repte sociodemogr脿fic que afrontem el dia d’avui a Castell贸, per貌 tamb茅 a Espanya i Europa. Un repte que 煤nicament superarem si ho fem sumant recursos i iniciatives i renovant les actuals pol铆tiques de cohesi贸 territorial”.

Perqu猫 “frenar la despoblaci贸 en el m贸n rural castellonenc 茅s un objectiu m茅s que prioritari per a esta instituci贸 i per a combatre-ho amb 猫xit necessitem el comprom铆s de tots els agents p煤blics i privats. 脡s imprescindible que totes les administracions aposten amb fermesa per impulsar totes aquelles iniciatives i pol铆tiques que estiguen al seu abast per a vertebrar el territori. Solament omplint-ho d’oportunitats podrem garantir que ning煤 haja d’abandonar el seu poble per falta de serveis o recursos econ貌mics, socials i laborals”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.