fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Sanitat detecta quatre nous positius per coronavirus en la Comunitat Valenciana

Sanitat detecta quatre nous positius per coronavirus en la Comunitat Valenciana

El cas que es va confirmar este dimarts a l’Hospital de Manises ha sigut descartat i el nombre de positius s’eleva a 22.

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, ha comparegut en la vesprada d’este dimecres en roda de premsa per a actualitzar les dades en relació al coronavirus en la Comunitat Valenciana.

En primer lloc, la consellera ha explicat que el cas a l’Hospital de Manises, del qual es va informar este dimarts, ha sigut finalment descartat. “Les anàlisis de confirmació del contagi han revelat que es tracta d’una altra mena de coronavirus diferent a COVID-19, per la qual cosa no guarda relació amb els casos dels quals els estem informant”, ha assenyalat.

Un dels casos detectats este dimecres ha sigut a l’Hospital de Sant Joan d’Alacant. Es tracta d’un home que no va viatjar a les zones de risc a Itàlia i presenta simptomatologia lleu. A l’Hospital de la Vega Baixa, a Orihuela, s’ha conegut un altre cas positiu en un empresari que sí que va viatjar al nord d’Itàlia. Un tercer cas s’ha confirmat a l’Hospital General d’Alacant. Es tracta d’un jove que no va viatjar a la zona de risc a Itàlia, però el seu entorn sí que ho va fer. L’últim cas d’este dimecres s’ha detectat a l’Hospital General de València. Es tracta d’un periodista que no ha viatjat a les zones de risc i és contacte d’un pacient que va donar positiu amb anterioritat.

D’esta forma, els casos positius hui dia en la Comunitat Valenciana ascendixen a 22. Les proves realitzades que han donat negatiu són 481 fins a estos moments.

Al mateix temps, la consellera ha volgut recordar que el telèfon 900 300 555 seguix a la disposició de totes aquelles persones que han viatjat a zones de risc. S’han atès fins a les 8 hores del matí d’este dimecres més de 4.300 trucades. Quasi la meitat sol·licitaven informació general i solament un 10% del total correspon a trucadesde persones que presenten simptomatologia compatible amb la malaltia. La resta no complix criteris clínics.

Leave a Reply

Your email address will not be published.