Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Sanitat posa en marxa el nou centre de salut de Morella després de la seva reforma integral i la incorporació del servei de radiologia digital

Sanitat posa en marxa el nou centre de salut de Morella després de la seva reforma integral i la incorporació del servei de radiologia digital

Les obres han tingut un pressupost superior als 360.000 euros i han consistit en una reforma integral de les instal·lacions assistencials.

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha finalitzat les obres de reforma i restauració del centre de salut de Morella que ha comptat amb una inversió de més de 360.000 euros que ha permès ampliar el nombre de consultes i instal·lar el primer equip de radiodiagnòstic de la comarca, entre altres millores.

De la inversió total, 118.000 euros s’han destinat a l’equip de radiodiagnòstic. Amb aquesta infraestructura, la Conselleria de Sanitat acosta a la comarca dels Ports aquesta prestació assistencial que evitarà desplaçaments de més de 60 quilòmetres fins a l’Hospital comarcal de Vinaròs per a sotmetre’s a estudis radiològics bàsics durant l’horari laboral de matins.

A més, el nou centre disposarà de nou consultes: una de pediatria; dos de medicina familiar; una d’odontologia i higienista dental; dos d’infermeria; una d’urgències d’infermeria; una polivalent que compartirà ús entre salut mental, rehabilitació i atenció continuada; i una de coordinació mèdica.

El trasllat des de les instal·lacions provisionals al nou centre es realitza aquest dijous.

Durant el cap de setmana, l’atenció mèdica urgent es prestarà ja en aquest centre. El servei, després de la reforma integral de les instal·lacions, estarà en ple funcionament el dilluns 9 de desembre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.