fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

S’aprova l’exposici贸 p煤blica del nou pla de viabilitat de la Piscina Municipal de Benicarl贸

S’aprova l’exposici贸 p煤blica del nou pla de viabilitat de la Piscina Municipal de Benicarl贸

L’avantprojecte d’obres i explotaci贸 i el pla de viabilitat estaran en exposici贸 p煤blica durant un mes. Aquest 茅s el pas previ necessari per a licitar de nou la gesti贸 i explotaci贸 de la Piscina Municipal.

L’alcaldessa de Benicarl贸, Xaro Miralles, ha firmat avui el decret mitjan莽ant el qual s’aprova l’exposici贸 p煤blica de l’avantprojecte d’obres i explotaci贸 de la Piscina Municipal i el nou pla de viabilitat de les instal路lacions. L’anunci de l’exposici贸 p煤blica es publicar脿 previsiblement en el Butllet铆 Oficial de la Prov铆ncia del proper dissabte, data a partir de la qual comen莽ar脿 a comptar el termini d’un mes durant el qual l’avantprojecte i el pla de viabilitat estaran en exposici贸 p煤blica.

Una vegada transcorreguts aquests 30 dies, la Junta de Govern aprovar脿 definitivament tant l’avantprojecte d’obres i explotaci贸 com el pla de viabilitat, i d’aquesta manera es podr脿 licitar de nou la gesti贸 i explotaci贸 de la Piscina Municipal.

Xaro Miralles ha assegurat que 芦aquest 茅s el primer pas imprescindible per a reactivar la licitaci贸 de les instal路lacions禄 i s’ha mostrat conven莽uda que 芦a primers de setembre podrem publicar de nou la聽 licitaci贸 de la Piscina禄.

L’alcaldessa ha subratllat que 芦som absolutament conscients de les dificultats que comporta el tancament de la Piscina Municipal, per貌 estem conven莽uts que hem pres la decisi贸 que ens permetr脿 tindre una soluci贸 definitiva禄. En aquest sentit, Xaro Miralles ha explicat que 芦una vegada s’haja regularitzat la gesti贸 de les instal路lacions i s’hagen executat les obres de millora, la Piscina de Benicarl贸 ser脿 centre de refer猫ncia esportiu a tota la comarca禄.

Leave a Reply

Your email address will not be published.