Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Serveis Públics renova la senyalització horitzontal de la principal artèria viària des de Francesc Tàrrega fins a Pius XII

Serveis Públics renova la senyalització horitzontal de la principal artèria viària des de Francesc Tàrrega fins a Pius XII

L’equip de pintura de Serveis Públics Vila-real (SPV) ha acabat els treballs de repintat de la senyalització horitzontal de les avingudes de Francesc Tàrrega, La Murà i Pius XII, que conformen la principal artèria viària de la ciutat, que la creua i connecta de nord a sud.

“Hem fet un esforç important en les últimes setmanes per a renovar completament tota la senyalització horitzontal d’un eix viari fonamental, amb l’objectiu de garantir la seguretat de vianants i vehicles i contribuir a construir un entorn urbà més amable i adaptat a les necessitats de la societat actual”, explica el regidor de l’àrea, Francisco Valverde.

Passos de vianants, reserves de discapacitats, zones de càrrega i descàrrega, així com les marques de ciclocarrer, les parades d’autobús o els senyals de Stop són algunes de les marques que s’han repintat.

“És necessari fer-ho cada cert temps, a causa del desgast que el trànsit provoca sobre la pintura i que afecta a la seua visibilitat”, assenyala. A més, Valverde recorda que durant 2015 ja es va dur a terme la normalització de les reserves de places de discapacitats, 120 en total, que va suposar el seu repintat en blau i la col·locació d’un senyal vertical indicatiu.

“També s’han repintat tots els carrers catalogats com a Zona 30, amb prioritat per a bicicletes”, assenyala l’edil, qui recorda que l’equip de pintura de l’SPV treballa de forma coordinada amb la Policia Local “perquè la senyalització viària estiga sempre en perfectes condicions i garantisca la seguretat”, a més de l’eliminació de pintades de tipus feixista. L’equip serveix també de suport a la Junta de Festes per al muntatge de cadafals, i a l’àrea de Mercats per a distribuir els llocs de venda.

Leave a Reply

Your email address will not be published.