fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Serveis P煤blics renova la senyalitzaci贸 horitzontal de la principal art猫ria vi脿ria des de Francesc T脿rrega fins a Pius XII

Serveis P煤blics renova la senyalitzaci贸 horitzontal de la principal art猫ria vi脿ria des de Francesc T脿rrega fins a Pius XII

L’equip de pintura de Serveis P煤blics Vila-real (SPV) ha acabat els treballs de repintat de la senyalitzaci贸 horitzontal de les avingudes de Francesc T脿rrega, La Mur脿 i Pius XII, que conformen la principal art猫ria vi脿ria de la ciutat, que la creua i connecta de nord a sud.

鈥淗em fet un esfor莽 important en les 煤ltimes setmanes per a renovar completament tota la senyalitzaci贸 horitzontal d’un eix viari fonamental, amb l’objectiu de garantir la seguretat de vianants i vehicles i contribuir a construir un entorn urb脿 m茅s amable i adaptat a les necessitats de la societat actual鈥, explica el regidor de l’脿rea, Francisco Valverde.

Passos de vianants, reserves de discapacitats, zones de c脿rrega i desc脿rrega, aix铆 com les marques de ciclocarrer, les parades d’autob煤s o els senyals de Stop s贸n algunes de les marques que s’han repintat.

鈥溍塻 necessari fer-ho cada cert temps, a causa del desgast que el tr脿nsit provoca sobre la pintura i que afecta聽a la seua visibilitat鈥, assenyala. A m茅s, Valverde recorda que durant 2015 ja es va dur a terme la normalitzaci贸 de les reserves de places de discapacitats, 120 en total, que va suposar el seu repintat en blau i la col路locaci贸 d’un senyal vertical indicatiu.

鈥淭amb茅 s’han repintat tots els carrers catalogats com a Zona 30, amb prioritat per a bicicletes鈥, assenyala l’edil, qui recorda que l’equip de pintura de l鈥橲PV treballa de forma coordinada amb la Policia Local 鈥減erqu猫 la senyalitzaci贸 vi脿ria estiga sempre en perfectes condicions i garantisca la seguretat鈥, a m茅s de l’eliminaci贸 de pintades de tipus feixista. L’equip serveix tamb茅 de suport a la Junta de Festes per al muntatge de cadafals, i a l’脿rea de Mercats per a distribuir els llocs de venda.

Leave a Reply

Your email address will not be published.