fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

S’inaugura el carrer Doctor Jos茅 Jaime Can贸s a Nules

S’inaugura el carrer Doctor Jos茅 Jaime Can贸s a Nules

El metge, de Nules, Jos茅 Jaime Can贸s ja compta amb un carrer que porta el seu nom.

Aix铆 doncs, l’antic carrer Rambleta es denomina ara calle Doctor Jos茅 Jaime Can贸s despr茅s de la inauguraci贸 que ha tingut lloc aquesta vesprada. A l’acte han assistit l’alcalde de Nules, David Garc铆a, membres de la Corporaci贸 Municipal, el Cronista de la Vila, Vicent Felip Sempere, familiars i amics de l’homenatjat.

Jos茅 Jaime Can贸s 茅s especialista en cirurgia general i de l’aparell digestiu, doctor en medicina i cirurgia, membre de la Societat Espanyola de Cirurgia, membre de la Societat Espanyola de Senolog铆a i Patologia Mam脿ria; a m茅s ha sigut cofundador de Medinul, primera cl铆nica d’especialitats de Nules: Al marge de la medicina ha sigut durant 14 anys vicepresident de la cooperativa Nulexport, cofundador dels col路legis de Foment Torrenova i Miralvent, vicepresident del Club Debat XXI, president de la Resid猫ncia Verge de la Solitud de Nules, entre uns altres.

De manera especial cal ressaltar el factor hum脿, humilitat i la seua implicaci贸 a aconseguir el benestar dels pacients dels centres hospitalaris en els quals ha treball, especialment de ve茂ns de Nules.

Leave a Reply

Your email address will not be published.