Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

S’incendia un edifici al Vila-real

S’incendia un edifici al Vila-real

Per afrontar l’emergència s’han desplaçat bombers del parc de la Plana Baixa, Policia Nacional, ambulàncies i tècnics municipals.

La Policia Local ha actuat este matí en un incendi declarat en els comptadors elèctrics d’un immoble situat a la plaça de Bayarri. A més de la Policia Local, en l’incendi han actuat bombers del parc de la Plana Baixa, Policia Nacional, ambulàncies i tècnics municipals. El foc ha estat apagat i no ha estat necessari el desallotjament dels veïns, que ha pogut romandre a l’interior dels seus habitatges sota la supervisió del personal d’emergències. Una de les persones, amb una afecció prèvia d’asma, ha estat atesa pel Suport Vital Bàsic desplaçat al lloc dels fets. Algunes parades del mercat ambulant que s’instal·la cada dimecres a la plaça han hagut de ser desmuntades.

A conseqüència del foc, l’edifici ha quedat sense llum, per la qual cosa els residents es reubicaran en altres allotjaments, cases de familiars, hostals, etc., fins que l’avaria puga ser reparada. Un dels pisos és gestionat per Creu Roja, que s’encarregarà de la reubicació dels usuaris.

Leave a Reply

Your email address will not be published.