fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

S’incendia un edifici al Vila-real

S’incendia un edifici al Vila-real

Per afrontar l’emerg猫ncia s’han despla莽at bombers del parc de la Plana Baixa, Policia Nacional, ambul脿ncies i t猫cnics municipals.

La Policia Local ha actuat este mat铆 en un incendi declarat en els comptadors el猫ctrics d’un immoble situat a la pla莽a de Bayarri. A m茅s de la Policia Local, en l’incendi han actuat bombers del parc de la Plana Baixa, Policia Nacional, ambul脿ncies i t猫cnics municipals. El foc ha estat apagat i no ha estat necessari el desallotjament dels ve茂ns, que ha pogut romandre a l’interior dels seus habitatges sota la supervisi贸 del personal d’emerg猫ncies. Una de les persones, amb una afecci贸 pr猫via d’asma, ha estat atesa pel Suport Vital B脿sic despla莽at al lloc dels fets. Algunes parades del mercat ambulant que s’instal路la cada dimecres a la pla莽a han hagut de ser desmuntades.

A conseq眉猫ncia del foc, l’edifici ha quedat sense llum, per la qual cosa els residents es reubicaran en altres allotjaments, cases de familiars, hostals, etc., fins que l’avaria puga ser reparada. Un dels pisos 茅s gestionat per Creu Roja, que s’encarregar脿 de la reubicaci贸 dels usuaris.

Leave a Reply

Your email address will not be published.