fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Sis joves qualificats treballaran durant un per铆ode d’un any a l’Ajuntament de Nules

Sis joves qualificats treballaran durant un per铆ode d’un any a l’Ajuntament de Nules

Les contractacions s鈥檋an ultimat en el dia d鈥檃vui i compten amb una subvenci贸 de m茅s de 125.000 euros.

L’Ajuntament de Nules ha tancat les contractacions de joves qualificats, en concret s’ha contractat sis joves per un per铆ode d’un any i a jornada completa. “Les contractacions s’han fet segons les necessitats de les diferents 脿rees municipals i per tant hem vist la conveni猫ncia de contractar un t猫cnic superior d’urbanisme, un t猫cnic mitj脿 d’inform脿tica i un t猫cnic mitj脿 d’ADL, tots ells menors de trenta anys amb experi猫ncia laboral; i un t猫cnic mitj脿 d’igualtat, un t猫cnic mitj脿 d’agricultura i un t猫cnic superior de serveis generals i patrimoni que no han treballat i als que se’ls ha fet un contracte en pr脿ctiques”, explica la regidora de Pol铆tiques d’Ocupaci贸, Rosa Ventura.

Aquestes contractacions s贸n una realitat gr脿cies a la subvenci贸 de 125.513,16 euros que l’Ajuntament de Nules ha rebut per a la contractaci贸 de persones joves del municipi, i que s’emmarca en els programes de la Generalitat Valenciana anomenats Empuju i Encuju. “Per al primer ens han donat una subvenci贸 de 52.272 euros destinada a la contractaci贸 de persones joves majors de 16 anys inscrites en el Programa de Garantia Juvenil; i per al segon comptem amb una ajuda de 73.241,16 euros i l’objectiu 茅s la contractaci贸 de persones joves menors de trenta anys amb una qualificaci贸 professional reconeguda”, comenta Ventura.

Aix铆 doncs, la regidora de Pol铆tiques d’Ocupaci贸 conclou dient que “una vegada m茅s Nules ha sigut afavorit en les pol铆tiques d’ocupaci贸 que s’estan duent a terme en el territori valenci脿 i de les que ens estem beneficiant al contractar a estos joves. La qual cosa significa que la gesti贸 que estem realitzant 茅s la correcta, de fet fins ara el Servei Valenci脿 d’Ocupaci贸 i Formaci贸 (SERVEF) ha destinat a Nules m茅s de 513.000 euros en els programes Avalem”.”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.