fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Sogorb perd la subvenci贸 de la “mostra agr铆cola de l’olivera”

Sogorb perd la subvenci贸 de la “mostra agr铆cola de l’olivera”

L’Ajuntament de Sogorb ha perdut el dret al cobrament de la subvenci贸 concedida per a la celebraci贸 del certamen agro-ganader “Mostra agr铆cola de l’olivera”, exercici 2016, per import d’1.725’00 鈧, per no ser conforme la justificaci贸 de la subvenci贸.

Cal recordar que la Junta de Govern de la Diputaci贸 amb data, 23 d’agost de 2016, va concedir a l’Ajuntament de Sogorb una subvenci贸 per a la celebraci贸 de cert脿mens agroganaders: “Mostra agr铆cola de l’olivera”, per import d’1.725’00 鈧.
La base d猫cim tercera de les bases reguladores de la convocat貌ria de subvencions a entitats locals per a la celebraci贸 de cert脿mens agroganaders, del 2016 el termini m脿xim per a la justificaci贸 de la subvenci贸 finalitzava el 30 de novembre de 2016. I, l’Ajuntament de Sogorb va lliurar la documentaci贸 el 29 de novembre de 2016, per a la justificaci贸 de la subvenci贸.
Vista la documentaci贸 es van observar defectes en la seua presentaci贸 i se li va notificar a l’Ajuntament, el 13 de desembre de 2016, concedint-li un termini de deu dies, a explicar des del seg眉ent a la notificaci贸, perqu猫 procedira a esmenar els defectes observats en la documentaci贸 justificativa presentada.
L’Ajuntament de Sogorb, va presentar documentaci贸, dins del termini concedit per a presentar al路legacions de l’inici del procediment de p猫rdua de dret al cobrament. No obstant aix貌, despr茅s de revisar la documentaci贸 es va comprovar que la mateixa 茅s complement脿ria a la justificaci贸 presentada el 29 de novembre del 2016 i requerida posteriorment davant la seua abs猫ncia. A莽貌 s铆, en la documentaci贸 presentada no s’efectuen al路legacions ni s’aporten tots els documents requerits en el seu moment i, en els aportats, segueixen donant-se defici猫ncies quant al contingut d’informaci贸 requerida per les Bases Reguladores.
Per a莽貌, el Cap del Servei de Cooperaci贸 Municipal -Desenvolupament Rural- amb data 13 de febrer de 2017, va declarar la p猫rdua del dret al cobrament de la subvenci贸 de la “Mostra agr铆cola de l’olivera” del 2016, per import d’1.725’00 鈧, per no ser conforme la justificaci贸 de la subvenci贸.
Contra la present resoluci贸 que posa fi a la via administrativa, podr脿 interposar-se potestativament el recurs de reposici贸 davant l’貌rgan que ho ha dictat, en el termini d’un mes des de l’endem脿 al de la seua notificaci贸 o directament recurs contenci贸s administratiu davant els Jutjats del Contenci贸s-Administratiu de Castell贸, en el termini de dos mesos explicats des de l’endem脿 al de la seua notificaci贸.

Leave a Reply

Your email address will not be published.