fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

SPV inicia els treballs de manteniment i adequaci贸 de camins rurals amb la millora de l’asfaltat del Sedeny Nou de Vila-real

SPV inicia els treballs de manteniment i adequaci贸 de camins rurals amb la millora de l’asfaltat del Sedeny Nou de Vila-real

L’actuaci贸 forma part d’un projecte global impulsat per la Regidoria de Serveis P煤blics, que en les pr貌ximes setmanes se centrar脿 en la posada a punt de fins a 5,6 quil貌metres d’una dotzena de vials secundaris, dins del Pla 135.

La Regidoria de Serveis P煤blics continua realitzant noves actuacions dins del Pla municipal de manteniment de vies urbanes i camins rurals. Despr茅s dels primers treballs d’asfaltat, realitzats en el cam铆 Vora Riu i en els vials del Mol铆 Bisbal, Comte de Ribagor莽a, avinguda de Pius XII, Benedito, Furs de Val猫ncia, Josep Ramon Batalla o Val猫ncia, entre d’altres, acaben de comen莽ar les intervencions destinades exclusivament a camins rurals del terme municipal.

Els operaris es troben ja en el cam铆 del Sedeny Nou, on s’est脿 procedint a una reparaci贸 a fons de la cal莽ada, amb la construcci贸 d’una llosa de formig贸 armat en la base d’un dels trams, per a posteriorment asfaltar. “Es tracta d’un cam铆 molt transitat que necessitava una actuaci贸 ja, a causa del mal estat del ferm en alguns trams”, explica el regidor de Serveis P煤blics, Francisco Valverde, qui destaca que “en les pr貌ximes setmanes vindran m脿quines per a asfaltar la resta de camins que figuren en el projecte, incl貌s en el Pla 135 de la Diputaci贸”.

Els nous equips d’asfalt se centraran en una dotzena de camins, entre els quals es troben el del Mol铆 Paquero, Sant Jordi, La Roqueta, Na Boneta i Tercer Sedeny, entre d’altres, abastant un total de 5,6 quil貌metres de longitud.

Leave a Reply

Your email address will not be published.