fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

S’ultimen els detalls del dispositiu de seguretat que hi haurà durant la Fira i Festes de Sant Joan i Sant Pere 2017 de Vinarós

S’ultimen els detalls del dispositiu de seguretat que hi haurà durant la Fira i Festes de Sant Joan i Sant Pere 2017 de Vinarós

S’espera que més de 6.000 persones es concentren en la zona de les carpes durant les festes, de manera que s’extremaran els controls per evitar incidents.

Este matí s’ha celebrat a l’Ajuntament de Vinaròs una nova junta local de seguretat per ultimar els detalls del dispositiu especial que s’activarà durant la Fira i Festes de Sant Joan i Sant Pere 2017, amb l’objectiu de garantir la seguretat de veïns i visitants.

El subdelegat del Govern a Castelló, David Barelles, juntament amb l’alcalde de la localitat, Enric Pla, han presidit esta junta, en la qual també ha estat present el capità de la companyia de la Guàrdia Civil a Vinaròs, Francisco López, i representants de la Policia Local i de l’Adscrita del Cos Nacional de Policia.

Entre les mesures acordades hi ha la posada en marxa d’un dispositiu especial per evitar el consum d’alcohol durant la festa infantil i juvenil de la batalla de colors, Holy Beach; per a això s’acotarà l’espai i es prohibirà la venda d’este tipus de begudes a la zona.

A més, s’extremaran els controls en totes les zones d’aglomeració de públic, especialment en punts sensibles com els de les carpes, al costat de la zona marítima, on s’espera que puguen arribar a congregar-més de 6.000 persones. Estos seran especialment intensos durant les cinc nits de revetlles programades.

La col·laboració entre forces de seguretat es farà també palesa en altres activitats, com durant la celebració de festejos taurins o durant els espectacles pirotècnics. “Ja està tot a punt perquè la població puga gaudir d’unes festes segures”, ha conclòs l’alcalde Enric Pla en finalitzar la reunió.

Leave a Reply

Your email address will not be published.