fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Surt a licitaci贸 el servei de recollida i trasllat d’animals abandonats de Benicarl贸

Surt a licitaci贸 el servei de recollida i trasllat d’animals abandonats de Benicarl贸

El servei inclou el manteniment dels animals en un centre d’acollida gestionat per la mateixa empresa adjudicat脿ria fins que alg煤 els adopte. El termini de presentaci贸 d’ofertes finalitza el 24 de maig.

L’Ajuntament de Benicarl贸 ha publicat a la Plataforma de Contractaci贸 del Sector P煤blic la licitaci贸 relativa al servei de recollida i manteniment d’animals abandonats.

El plec de prescripcions t猫cniques inclou la recollida, el trasllat i el manteniment dels gossos i gats perduts o abandonats en la via p煤blica a un centre d’acollida d’animals de companyia que complisca la normativa vigent i que estiga gestionat pel propi adjudicatari. El servei tamb茅 exigeix el manteniment dels animals en condicions adequades fins a l’adopci贸 o la defunci贸 per causes naturals i prohibeix el sacrifici dels animals excepte per motius de sanitat animal, de seguretat de les persones o animals o d’exist猫ncia de risc per a la salut p煤blica o ambiental.

Pel que fa a les instal路lacions on s’han d’acollir els animals recollits, hauran de disposar de l’equip, material i places suficients per a prestar el servei amb continu茂tat. A m茅s, l’empresa adjudicat脿ria haur脿 de disposar dels serveis d’un veterinari o veterin脿ria col路legiats que controlen l’estat f铆sic dels animals i els administre els tractaments m猫dics necessaris.

El contracte, que tamb茅 inclou la recollida i trasllat dels animals considerats potencialment perillosos, tindr脿 una durada de 2 anys prorrogable autom脿ticament a uns altres dos anys, de mutu acord entre les parts.

El termini de presentaci贸 d’ofertes finalitza el 24 de maig.

Leave a Reply

Your email address will not be published.