fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Surt a licitaci贸 el subministrament d’equipament inform脿tic per a l’Ajuntament de Benicarl贸

Surt a licitaci贸 el subministrament d’equipament inform脿tic per a l’Ajuntament de Benicarl贸

Les estacions de treball s贸n necess脿ries per a satisfer les necessitats derivades de la consolidaci贸 de l’administraci贸 electr貌nica, servei que permet fer els tr脿mits telem脿ticament. L’import de la licitaci贸 茅s de 145.471,67 euros.

L’Ajuntament de Benicarl贸 ha publicat a la Plataforma de Contractaci贸 del Sector P煤blic la licitaci贸 del subministrament d’estacions de treball per als seu 煤s en l’administraci贸 electr貌nica de l’Ajuntament de Benicarl贸.

La licitaci贸, amb un import de 145.471,67 euros, requereix el subministrament de 99 unitats de processament, 173 monitors i 56 m貌duls de mem貌ria RAM. Aquest equipament s’incorporar脿 al Sistema d’Informaci贸 de l’Ajuntament de Benicarl贸 i permetr脿 extraure el m脿xim profit al model de tramitaci贸 telem脿tica.

L’administraci贸 electr貌nica 茅s un servei que es va posar en marxa l’1 de juliol de 2020 i que permet a la ciutadania realitzar els tr脿mits administratius de manera electr貌nica, des de qualsevol lloc i a qualsevol hora del dia sense haver d’acudir f铆sicament a alguna de les seus administratives de l’Ajuntament.

El termini de presentaci贸 d’ofertes finalitza el 19 de desembre a les 14 hores.

El projecte de l’administraci贸 electr貌nica de l’Ajuntament de Benicarl贸 est脿 cofinan莽at pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) en el marc de l’Estrat猫gia de Desenvolupament Urb脿 Sostenible Integrat (EDUSI).

Leave a Reply

Your email address will not be published.