fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Surt a licitaci贸 la construcci贸 d’un p脿rquing per a vehicles pesats al pol铆gon El Collet de Benicarl贸

Surt a licitaci贸 la construcci贸 d’un p脿rquing per a vehicles pesats al pol铆gon El Collet de Benicarl贸

El nou equipament, de m茅s de 6.000 metres quadrats, permetr脿 que transportistes i conductors puguen utilitzar-lo de manera segura i controlada. L’actuaci贸, valorada en 200.000 euros i subvencionada per l’IVACE, s’inclou dins del Pla Director de les 脌rees Industrials de Benicarl贸.

La Plataforma de Contractaci贸 del Sector P煤blic ha publicat la licitaci贸 de les obres de construcci贸 d’un aparcament per a vehicles pesats al pol铆gon industrial El Collet, en uns terrenys de 6.045,50 metres quadrats de propietat municipal.

El projecte preveu l’asfaltat de la parcel路la i la senyalitzaci贸 horitzontal dels diferents itineraris i places d’aparcament. Tamb茅 s’inclou la il路luminaci贸 del p脿rquing i la instal路laci贸 de c脿meres de seguretat connectades amb la Policia Local de Benicarl贸.

Paral路lelament, es construiran voreres als voltants de la parcel路la i es reparar脿 l’asfalt en diferents zones del pol铆gon deteriorades pel pas del temps.

L’alcaldessa de Benicarl贸, Xaro Miralles, responsable del Departament d’Urbanisme, ha assenyalat que 芦l’actuaci贸 茅s molt necess脿ria per tal de dotar de millors serveis els usuaris del pol铆gon禄 i ha recordat que 芦aquesta actuaci贸 s’inclou en el Pla Director de les 脌rees Industrials de Benicarl贸, un document que ens ha perm茅s identificar les principals necessitats de les nostres 脿rees industrials i que ara implementem amb aquest aparcament per tal que els transportistes i conductors de vehicles pesats puguen utilitzar-lo de manera segura i controlada禄.

Les obres, que tenen un temps d’execuci贸 previst de tres mesos, es podran executar a trav茅s d’una subvenci贸 de l’IVACE (Institut Valenci脿 de Competitivitat Empresarial).

Els treballs s’han valorat en 199.992,59 euros. El termini de presentaci贸 d’ofertes finalitza el 26 de juliol.

Leave a Reply

Your email address will not be published.