fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Susana Marqu猫s aconsegueix l’autoritzaci贸 de carreteres per a desbloquejar la posada en marxa del tanatori de Benic脿ssim

Susana Marqu猫s aconsegueix l’autoritzaci贸 de carreteres per a desbloquejar la posada en marxa del tanatori de Benic脿ssim

El tripartit va deixar paralitzada en 2011 esta obra que va ser constru茂da sense els permisos necessaris per a acabar-la i engegar-la per a la ciutadania, l’ajuntament ha aconseguit ara els informes definitius per a legalitzar i acabar els accessos que permeten engegar el tanatori.

L’alcaldessa de Benic脿ssim, Susana Marqu猫s, ha confirmat la consecuci贸 dels informes definitius de l’adre莽a de carreteres del Ministeri de Foment, que permetran desbloquejar l’engegada del tanatori de Benic脿ssim. “Per fi estem acabant de solucionar tots els problemes que el tripartit ens va deixar empantanats durant anys. En este cas, l’anterior govern tripartit va bloquejar amb la seua p猫ssima gesti贸 una instal路laci贸 que 茅s essencial per als ciutadans. Ha costat molts anys aconseguir el que ells no van fer que era demanar l’autoritzaci贸 de carreteres per a poder accedir a l’edifici. La seua mala praxi els va portar a contruir un edifici que es quedava a茂llat perqu猫 no havia demanat el perm铆s d’acc茅s a l’adre莽a de carreteres.

Susana Marqu猫s ha insistit que “茅s un m茅s dels empastres del tripartit. Va paralitzar Vila Elisa, va construir sense permisos d’acc茅s un tanatori, va crear una entitat fraudulenta com la DTB, va deixar un deute municipal de 17 milions d’euros i ara, ha tardat tres anys a signar el contracte d’obra per a acabar el CEAM. S贸n exemples del malament que li va a Benic脿ssim quan governa l’esquerra tripartida”.

El tanatori va ser una de les obres finan莽ades amb el pla I, per貌 l’anterior tripartit, la va executar sense comptar amb els necessaris permisos per a poder-la engegar i que tinguera llic猫ncia d’activitat. A m茅s, l’obra va quedar paralitzada mig any abans de la seua finalitzaci贸 i, com a s煤mmum d’irregularitats, en la seua execuci贸 no s’havia contemplat ni la urbanitzaci贸 exterior ni l’enllumenat exterior, ja que se suposava que estes obres havien de ser a c脿rrec d’una suposada concession脿ria. No obstant aix貌, els estudis de viabilitat feien impossible que cap empresa poguera assumir eixa inversi贸 a costa del funcionament del servei.

Ara, com ha informat l’alcaldessa de Benic脿ssim, despr茅s de reiterades peticions als responsables de carreteres, s’ha aconseguit l’autoritzaci贸 que permetr脿 desbloquejar tot el projecte i iniciar la seua finalitzaci贸 i engegada.

“脡s una bon铆ssima not铆cia, ja que estes instal路lacions s贸n molt necess脿ries per a les fam铆lies de Benic脿ssim, sobretot en moments molt sensibles, on 茅s necessari explicar un servei discret, digne i ben condicionat”, ha assenyalat Marqu猫s.

Ara, com ha insistit l’alcaldessa, posem la maquin脿ria en marxa perqu猫 siga una realitat com m茅s prompte millor. Enguany es destinaran un total de 342.000 euros per a contractar i executar la urbanitzaci贸 exterior i l’enllumenat que permetr脿 definitivament engegar els serveis del tanatori.

Leave a Reply

Your email address will not be published.