fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Susana Marqu猫s obre a l’oposici贸 un termini de presentaci贸 de propostes per consensuar el pressupost 2018 a Benic脿ssim

Susana Marqu猫s obre a l’oposici贸 un termini de presentaci贸 de propostes per consensuar el pressupost 2018 a Benic脿ssim

L’alcaldessa de Benic脿ssim, Susana Marqu猫s ha obert un termini de presentaci贸 de propostes a tots els grups pol铆tics municipals perqu猫 realitzen aportacions al pressupost de 2018.

Com ha informat l’alcaldessa, “un any m茅s volem que els comtes de Benic脿ssim representen al m脿xim nombre de persones, opinions i posicionaments. Per aix貌 volem fer-los participatius des de l’instant zero. Aix铆 que amb la proposta inicial sortida del departament d’intervenci贸 i amb les iniciatives de l’equip de govern, li passat dilluns es va remetre a tots els grups de l’oposici贸 un llistat sobre el qual poden treballen per realitzar aportacions i poder consensuar els pressupostos municipals de 2018”.

El pressupost municipal del proper exercici ascendeix a 26.011.901, 42 euros, equilibrat en ingressos i despeses. Susana Marqu猫s ha recordat que “en 2018, els pressupostos municipals seran molt similars als de 2017, quan van ascendir a 26.018.128,58, encara que en realitat, l’apartat de despeses ser脿 m茅s redu茂t que en anteriors edicions perqu猫 s’incrementen els valors de despeses amb un avan莽 de l’aplicaci贸 de la revaloraci贸 de l’IPC i perqu猫 en realitat hi ha hagut una reducci贸 dels ingressos corrents a causa de la baixada de l’IBI”.

L’alcaldessa ha recordat que “茅s el comprom铆s de l’equip de govern plasmar als pressupostos una l铆nia pol铆tica ferma que el millor lloc on pot estar els diners de les fam铆lies de Benic脿ssim 茅s en les mateixes fam铆lies i no l’ajuntament. Per aix貌, este any hem promogut la reducci贸 de l’IBI permetent que l’economia de les fam铆lies de la localitat estalvien 632.000 euros”.

Marqu猫s ha demanat a l’oposici贸 que “exercisca una actuaci贸 constructiva en les seues propostes, sent responsable que el marge de maniobra municipal 茅s limitat, ja que hi ha un percentatge de despesa corrent que no es pot variar i que cal complir la llei de regla de despesa per comptar amb inversions en el seg眉ent exercici”.

A m茅s, l’alcaldessa ha explicat que “l’objectiu que t茅 l’ajuntament de Benic脿ssim en els seus comptes municipals part de la necessitat que estos pressupostos servisquen per a complir tres compromisos amb la ciutadania: el primer, mantenir tots els serveis al ciutad脿 amb les millors condicions i sense p猫rdua de drets o beneficis per a les persones; la segona, que siguen generadors d’activitat i fomenten la creaci贸 de riquesa i ocupaci贸 i, la tercera i 煤ltima, que servisquen perqu猫 Benic脿ssim millore en les seues infraestructures i dotacions”.

L’alcaldessa de Benic脿ssim ha assenyalat que “la nostra ciutat necessita que els pol铆tics fem esfor莽os per entendre’ns i generar la millor gesti贸 possible amb l’煤nic objectiu de beneficiar al ciutad脿. Ens devem a ells i hem de treballar per ells. Esta ha de ser la premissa. Per aix貌 茅s important que els comptes tinguen la participaci贸 de tots i que entre tots aconseguim fer millor la nostra ciutat”.Susana Marqu茅s

Leave a Reply

Your email address will not be published.