fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Susana Marquès reivindica davant la Generalitat el compliment dels projectes pendents per a Benicàssim

Susana Marquès reivindica davant la Generalitat el compliment dels projectes pendents per a Benicàssim

Un any després de la reunió en la qual el responsable del govern valencià va arreplegar la informació sobre els projectes pendents, tots segueixen igual d’estancats: la canalització del barranc de la Parreta, l’Aiguamoll del Quadro Santiago, la carretera de la Ratlla, el CEAM i Vila Elisa

“Ha passat un any complet i la Generalitat no ha avançat ni un centímetre en el progrés dels projectes pendents de Benicàssim que han de ser executats per l’administració autonòmica. Per segona vegada consecutiva a més, el president Puig declina rebre a l’ajuntament de Benicàssim i ens cita amb el director general d’administracions públiques que, com sempre, ha sigut molt amable i s’ha pres nota de tot, però després d’un any de no traure cap fruit per a agilitar els projectes de Benicàssim, veiem que una vegada més, les peticions dels de Benicàssim no són ateses de manera eficient”, ha assenyalat l’alcaldessa de Benicàssim a l’eixida de la reunió amb Antonio Such, director general d’administracions públiques.

Susana Marquès ha iniciat la reunió amb un “ja estem una altra vegada ací”, després que el 2 de març de 2016, la delegació de Benicàssim acudira a les mateixes dependències amb una llista de demandes que segueix intacta un any després, i més de 8 reunions amb les diferents conselleries implicades després. “No se’ns pot dir que no ho hem intentat tot, tant amb la conselleria de cultura, amb la qual vam estar reunits amb el secretari autonòmic, el directe de Culturarts i fins i tot amb el conseller. Amb la conselleria d’infraestructures i de medi ambient i també amb la de benestar social. Hem acudit incessantment a totes les portes sense que els projectes avancen perquè no hi ha voluntat política per a açò.

Leave a Reply

Your email address will not be published.