Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Talls en la A-3 a partir de dilluns

Talls en la A-3 a partir de dilluns

El trànsit es canalitzarà a través de la carretera N-III.

El Ministeri de Foment, està executant les obres de rehabilitació del ferm de l’autovia A-3, a València, entre els punts quilomètrics 247.195 (límit provincial amb Conca) i 263,000 (Fuenterrobles). El pressupost d’adjudicació de les obres ascendeix a 4.688.217euros. 
Per a una major seguretat d’usuaris i treballadors, l’actuació es durà a terme, parcialment, desviant el trànsit de la calçada A-3 per la carretera N-III (entre enllaços).

El primer desviament tindrà lloc a partir del pròxim dilluns, 28 d’octubre, i quedarà anul·lat el dijous, 31 d’octubre, per una operació especial de trànsit; afectarà la circulació de l’autovia A-3, sentit Madrid, entre l’enllaç de Venta del Moro (p.k. 266) i el de Villargordo del Cabriel (p.k. 255). 

Els desviaments s’habilitaran de dilluns (a partir de les 7.00 h) a divendres (fins a les 13.00 h), respectant en tot moment les mesures especials de regulació de trànsit establertes per la Direcció General de Trànsit. Igualment es restituiria la circulació per la A-3, en cas d’observar anomalies rellevants (retencions significatives, previsió de fenòmens meteorològics adversos, operacions especials de trànsit, etcètera). Es disposen efectius de vigilància les 24 hores del dia, a fi que puguen atendre immediatament qualsevol anomalia observada

Leave a Reply

Your email address will not be published.