fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Torna el Bus de Nit a Sagunt

Torna el Bus de Nit a Sagunt

Dissabte que ve, 4 de juliol, Mobilitat Urbana recupera este servici tan demandat durant l’estiu.

A partir del pròxim dissabte, 4 de juliol, el departament de Mobilitat Urbana de l’Ajuntament de Sagunt, i l’empresa AVSA, recupera el Bus de Nit, el qual presta el seu servici tots els dissabtes a la nit entre Sagunt i el Port de Sagunt i va ser suspés amb motiu de la crisi sanitària.

El regidor de Mobilitat Urbana, Javier Raro, ha assenyalat que, amb l’arribada de l’estiu i l’augment de l’oci nocturn, «hem considerat interessant reprendre este servici que permet a la ciutadania desplaçar-se entre els dos principals nuclis de població els dissabtes a la nit, de manera que puguen recuperar les seues activitats sense necessitat de posar-se al volant». Cal recordar que, durant el febrer passat, este bus nocturn va posar en marxa nous horaris que van fer que el servici augmentara considerablement.

Amb la recuperació d’esta línia, el Servei Urbà de Viatgers de Sagunt tornarà a funcionar al 100%, prestant tots els seus servicis amb normalitat. «Ja estan operatius i podem gaudir dels trajectes de les seues quatre línies, les quals ens permeten connectar amb les nostres platges i amb altres principals reclams turístics», afig el regidor.

L’Ajuntament de Sagunt i l’empresa AVSA han fet un gran esforç per a garantir la mobilitat mitjançant autobús durant tota la crisi sanitària, i també ara, ja que «s’està oferint el servici en la totalitat de la seua capacitat malgrat que la demanda de viatgers a penes aconseguix el 50% de l’habitual», apunta Javier Raro.

Per a més informació, en la web de AVSA es troben tots els horaris: http://www.avsa.es/horarios.aspx.

Leave a Reply

Your email address will not be published.