fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Torna el Bus de Nit a Sagunt

Torna el Bus de Nit a Sagunt

Dissabte que ve, 4 de juliol, Mobilitat Urbana recupera este servici tan demandat durant l’estiu.

A partir del pr貌xim dissabte, 4 de juliol, el departament de Mobilitat Urbana de l’Ajuntament de Sagunt, i l’empresa AVSA, recupera el Bus de Nit, el qual presta el seu servici tots els dissabtes a la nit entre Sagunt i el Port de Sagunt i va ser susp茅s amb motiu de la crisi sanit脿ria.

El regidor de Mobilitat Urbana, Javier Raro, ha assenyalat que, amb l’arribada de l’estiu i l’augment de l’oci nocturn, 芦hem considerat interessant reprendre este servici que permet a la ciutadania despla莽ar-se entre els dos principals nuclis de poblaci贸 els dissabtes a la nit, de manera que puguen recuperar les seues activitats sense necessitat de posar-se al volant禄. Cal recordar que, durant el febrer passat, este bus nocturn va posar en marxa nous horaris que van fer que el servici augmentara considerablement.

Amb la recuperaci贸 d’esta l铆nia, el Servei Urb脿 de Viatgers de Sagunt tornar脿 a funcionar al 100%, prestant tots els seus servicis amb normalitat. 芦Ja estan operatius i podem gaudir dels trajectes de les seues quatre l铆nies, les quals ens permeten connectar amb les nostres platges i amb altres principals reclams tur铆stics禄, afig el regidor.

L’Ajuntament de Sagunt i l’empresa AVSA han fet un gran esfor莽 per a garantir la mobilitat mitjan莽ant autob煤s durant tota la crisi sanit脿ria, i tamb茅 ara, ja que 芦s’est脿 oferint el servici en la totalitat de la seua capacitat malgrat que la demanda de viatgers a penes aconseguix el 50% de l’habitual禄, apunta Javier Raro.

Per a m茅s informaci贸, en la web de AVSA es troben tots els horaris: http://www.avsa.es/horarios.aspx.

Leave a Reply

Your email address will not be published.