fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Torna el mercat extraordinari de Setmana Santa al passeig mar铆tim de Port de Sagunt

Torna el mercat extraordinari de Setmana Santa al passeig mar铆tim de Port de Sagunt

Torna el mercat extraordinari de Setmana Santa al passeig mar铆tim de Port de Sagunt.

El mercat artesanal extraordinari de Setmana Santa torna un any m茅s al passeig mar铆tim de Port de Sagunt. A partir de Dijous Sant (1 d’abril) i durant els dies festius de la setmana de Passi贸 i Pasqua les persones que s’acosten a la zona que hi ha entre la Pla莽a de la Conc貌rdia i la uni贸 amb l’Avinguda Mediterrani podran adquirir una gran varietat de productes en els 13 llocs de venda que all铆 se situen.

L’alcalde de Sagunt, Dar铆o Moreno, i la delegada de Comer莽 i Mercats, Ana Mar铆a Quesada, han inaugurat oficialment el mercat este Dijous Sant a la vesprada en un acte que ha comptat amb l’assist猫ncia del delegat de Platges, Roberto Rovira, i el regidor Alejandro Vila. Des d’eixe mateix moment i fins a dilluns de Pasqua, 5 d’abril, les parades estaran obertes al p煤blic en horari d’11.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 20.00 hores. M茅s endavant, en el pont de maig, el mercat extraordinari tornar脿 a esta mateixa ubicaci贸, en el mateix horari, entre el divendres 30 d’abril i el diumenge 2 de maig. Aix铆, comptant ambd贸s per铆odes festius, enguany el mercat tindr脿 una duraci贸 total de nou dies.

En els 13 llocs de venda que s鈥檃posten en el recinte els i les vianants podran trobar tot tipus de productes artesanals com a bijuteria, plata, acer, cuir, bronze, pedres semiprecioses, complements, marroquineria, articles de regal, articles i joguets de fusta, nines de tela o coixins, entre d鈥檃ltres.

Durant el desenvolupament d’esta iniciativa es contemplaran les mesures de seguretat i higiene decretades per la Conselleria de Sanitat Universal i Sanitat P煤blica en el marc de la prevenci贸 enfront de la situaci贸 de crisi pand猫mica provocada per la COVID-19. Entre elles figuren la col路locaci贸 de separadors de pl脿stics llavables en tots dos laterals de les parades 鈥搎ue ocuparan una 脿rea de 4×2 metres i tindran una est猫tica homog猫nia鈥; la dist脿ncia de 1,5 metres entre qui ven i qui compra aix铆 com la dist脿ncia de seguretat entre vianants del passeig; la instal路laci贸 de balises de senyalitzaci贸 amb cadenes que contribu茂squen al control d’aforaments i a evitar aglomeracions; l’煤s obligatori de mascareta i hidrogel desinfectant de mans; i la desinfecci贸 de tots aquells productes que es proven, retornen o canvien amb productes viricides i l’obligat貌ria quarantena de 48 hores per a estos articles abans de la seua posada a la venda de nou.

El recinte compta a m茅s amb un conserge i un gu脿rdia de seguretat que supervisaran i controlaran el compliment d’esta normativa, dels aforaments i de les mesures de seguretat i higiene.

L’alcalde de Sagunt, Dar铆o Moreno, ha manifestat la seua satisfacci贸 per poder 芦donar suport禄 des del Consistori en este temps de pand猫mia, 芦en el qual molta gent ho est脿 passant malament禄, a 芦col路lectius que s’han vist especialment colpejats禄 com el dels mercats ambulants. 芦L’Ajuntament segueix bolcat a donar totes les facilitats que pot per a intentar ajudar a diferents col路lectius i esta oportunitat no la pod铆em deixar passar禄, ha puntualitzat el primer edil.

Per la seua part, la delegada de Comer莽 i Mercats, Ana Mar铆a Quesada, ha valorat positivament el fet que es puga celebrar un any m茅s este mercat extraordinari. 芦Que h脿gem aconseguit mantindre-ho, fins i tot amb les restriccions, significa que podent prendre les mesures adequades tant per part de compradors com per part de venedors fem col路lectivitat i aconseguim que a莽貌 continue viu. Per al nostre departament 茅s un 猫xit que puguen muntar parades en estos temps禄, ha subratllat la regidora.

Tots dos han animat la gent a que s’acoste al passeig mar铆tim de Port de Sagunt i aprecie l’oferta comercial que, segons ha indicat l’alcalde, tamb茅 forma part dels atractius que s’han de vendre com a municipi.

La celebraci贸 del mercat, gestionat per l’Ajuntament de Sagunt, t茅 l’autoritzaci贸 de la Demarcaci贸 de Costes de la Comunitat Valenciana, que ha prorrogat el perm铆s que va concedir recentment al Consistori per a la ubicaci贸 d’instal路lacions de temporada en el Passeig Mar铆tim de Port de Sagunt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.