Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Torreblanca realitza millores en les instal·lacions del col·legi

Torreblanca realitza millores en les instal·lacions del col·legi

La Regidoria d’Educació ha impulsat la renovació de la cuina i de les fonts del pati, entre altres accions.

L’Ajuntament de Torreblanca ha realitzat diferents millores en les instal·lacions del CEIP Torreblanca del municipi amb l’objectiu d’atendre les necessitats d’este centre educatiu i mantenir-lo en condicions adequades.

La Regidoria d’Educació ha actuat tant al pati com a l’interior del col·legi. La renovació d’unes 50 llosetes del sòl, l’adequació de les 4 fonts del pati i d’una part de la cuina són algunes de les accions escomeses. Així mateix, en les pròximes setmanes està prevista una nova actuació en l’altra part de la cuina que consistirà en el canvi de rajoles i la instal·lació de nous equips de mobiliari.

A més, este any s’ha instal·lat un desfibril·lador al centre per poder actuar en cas d’emergència, que han aprés a utilitzar els professors a través d’un curs de formació.

El regidor d’Educació, Carlos Albert, ha explicat que ‘el manteniment efectuat en el col·legi en els últims anys ha estat molt deficient, per la qual cosa el nostre objectiu és adequar les instal·lacions i renovar el centre perquè professors i alumnes puguen desenvolupar la seua activitat educativa en les millors condicions’.

Leave a Reply

Your email address will not be published.