fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Torreblanca realitza millores en les instal路lacions del col路legi

Torreblanca realitza millores en les instal路lacions del col路legi

La Regidoria d’Educaci贸 ha impulsat la renovaci贸 de la cuina i de les fonts del pati, entre altres accions.

L’Ajuntament de Torreblanca ha realitzat diferents millores en les instal路lacions del CEIP Torreblanca del municipi amb l’objectiu d’atendre les necessitats d’este centre educatiu i mantenir-lo en condicions adequades.

La Regidoria d’Educaci贸 ha actuat tant al pati com a l’interior del col路legi. La renovaci贸 d’unes 50 llosetes del s貌l, l’adequaci贸 de les 4 fonts del pati i d’una part de la cuina s贸n algunes de les accions escomeses. Aix铆 mateix, en les pr貌ximes setmanes est脿 prevista una nova actuaci贸 en l’altra part de la cuina que consistir脿 en el canvi de rajoles i la instal路laci贸 de nous equips de mobiliari.

A m茅s, este any s’ha instal路lat un desfibril路lador al centre per poder actuar en cas d’emerg猫ncia, que han apr茅s a utilitzar els professors a trav茅s d’un curs de formaci贸.

El regidor d’Educaci贸, Carlos Albert, ha explicat que ‘el manteniment efectuat en el col路legi en els 煤ltims anys ha estat molt deficient, per la qual cosa el nostre objectiu 茅s adequar les instal路lacions i renovar el centre perqu猫 professors i alumnes puguen desenvolupar la seua activitat educativa en les millors condicions’.

Leave a Reply

Your email address will not be published.